Breaking news

Valentin Porcișteanu: Mi-ar plăcea un reality-show despre viața unui pilot

loading...

Campionul de raliuri Valentin Porcișteanu vrea să vadă la televiziunile din România un reality-show despre viața unui pilot de curse, pentru că lumea vede doar succesul final, nu și sacrificiile dinainte.

valentin_porcisteanuCampionul național de raliuri Valentin Porcișteanu a fost unul dintre invitații de seamă la evenimentul lansării filmului „Kandy – ciocolată de lux cu gust de femeie“, în care actrița Claudia Motea și cântărețul Adrian Enache joacă împreună, solistul aflându-se la debutul său în cinematografie.

Pilotul în vârstă de 32 de ani a făcut furori prin prezența sa la eveniment, unde au mai fost prezente și alte nume mari din sport precum Ivan Patzaichin sau Amatto Zaharia dar și alte vedete ca regizorul Ioan Cărmăzan, cântăreața Nico, Aurelia Dumitru, manager general Global Wellness System, campioana kempo Cristiana Mongol Stancu sau stilista Cerasela Rogen.

Printre partenerii evenimentului s-au aflat Global Wellness System O Way Organic Beauty Center, Cacharel, BeAuthentic, Indikido, Ellis, Etiquette Magazine, MiniPrix, CimMarket sau Auto Schunn, Medartclinic implant păr.

„Mi-a plăcut mult interpretarea Claudiei. Am fost la eveniment cu mașina de antrenament, Mitsubishi Evo Lancer, cea de curse nu era disponibilă. Un astfel de bolid ajunge la 50-60.000 de euro, însă prețul este unul infim față de celelalte mașini din competiție, unde suma vizează 200.000 de euro, la care se mai adaugă aproximativ 100.000 de euro pentru pregătirea ei, combustibil, cheltuieli de mentenanță. Îmi place lumea filmului, dar nu la nivel de actorie – nu m-aș pricepe să joc. Mi s-ar părea interesant un reality-show despre viața unui pilot de raliuri, pentru că oamenii văd doar rezulatul final, succesul. În spatele lui stau multe pregătiri, sacrificii, eforturi, care nu sunt evidențiate și ar trebui ca acest lucru să se schimbe“, a declarat Valentin Porcișteanu pentru iclara.ro.

collage

Sursă foto Valentin Porcișteanu: rallymagazin.ro.

loading...