Breaking news

Valentin Butnaru, lider provizoriu în Top 20 prezentatori știri

Valentin Butnaru, prezentatorul Dimineții de Știri de la Realitatea TV, este lider provizoriu al Top 20 Cei mai buni prezentatori de știri din România.

Coincidență sau nu, după șapte zile de vot, primele trei locuri în Top 20 prezentatori știri, sunt ocupate de jurnaliști care prezintă știrile matinale.

Valentin Butnaru de la Realitatea TV, se clasează pe prima poziție a Top 20 prezentatori știri, cu 166 voturi primite. Locul doi este ocpuat, la mică distanță, de Marius Ioniță de la Antena 3, cu 135 de voturi acumulate. Iar locul trei este deținut în acest moment de Radu Tudor de la TVR, cu 84 voturi.

Procesul de vot se desfășoară zilnic, până pe 30 iunie 2012, la ora 23,59. În urma voturilor exprimate până la finele lunii iunie, redacția de știri va acorda celui clasat pe prima poziție, trofeul cu titlul de ”Cel mai bun prezentator de știri din România”.

În cursa pentru desemnarea celui mai bun prezentator de știri se află 20 de jurnaliști de la 10 televiziuni naționale.

În 2011, Andrei Bărbulescu de la TVR, a fost desemnat  ”Cel mai bun prezentator de știri din România”.

Regulament sondaj prezentatori știri:

Potrivit regulamentului campaniei naționale, în fiecare lună se desfășoară câte un sondaj național în urma căruia se premiază un câștigător. Sistemul de vot în sondaj prevede ca în 24 de ore să se poată vota un singur nominalizat de pe un singur ip. Dacă se constată că voturile au venit în serie, unul după altul, de la ip-uri rutabile, acestea sunt eliminate manual și nu se iau în calcul pentru ierarhia finală. Softul sondajului electronic, recunoaște o singură dată în 24 de ore un vot provenit de pe un ip real, chiar dacă acesta este și rutabil. Softul nu permite blocarea voturilor provenite de pe ip-uri rutabile, de aceea voturile sunt verificate manual și eliminate dacă sunt în neregulă.

Sorry, there are no polls available at the moment.