Breaking news

Văduva lui Nicolaescu ține presa departe de sicriul regizorului

Dana Nicolaescu, văduva lui Sergiu Nicolaescu ține presa din România departe de sicriul cu trupul neînsuflețit al regizorului, depus vineri la Cercul Militar din București.

presa romania regizor sergiu nicolaescuIstoria nu va consemna vreo imagine cu Sergiu Nicolaescu mort și așezat în coșciug pentru că văduva acestuia a interzis presei să-l fotografieze.

Mai mult de atât, Dana Nicolaescu nu dă voie presei nici măcar pentru a lua imagini cu sicriul depus la Cercul Militar din București.

Zeci de jurnaliști de la toate televiziunile cât și fotoreporteri, nu au voie să urce în sala unde a fost depus sicriul.

Toate echipele de filmare stau cantonate pe strada și pe trotuarul din fața Cercului Militar, putând surprinde doar pe cei care intră și ies în clădire pentru a depune flori și coroane.

Dana Nicolaescu a transmis joi o scrisoare deschisă către televiziuni în care spune că nu le dă voie să difuzeze imagini de la înmormântarea soțului ei.

Văduva a mers la un notar unde a autentificat scrisoare invocând în aceasta mai multe articole Codul Civil, Constituția României, Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene, cât și din legea CNA.

Totodată vă interzic să publicați/difuzați materiale de presa scrisă, și/sau audiovizuală ori internet, respectiv fotografii sau filme audio/video de la înmormântarea soțului meu. Precizez că aceste lucruri au legătură cu viața mea intimă, personală și de familie, într-un moment dramatic al vieții mele„, a precizat Dana Nicolaescu în scrisoare.

televiziuni sergiu nicolaescu

presa sergiu nicolaescu

jurnalisti sergiu nicolaescu

 

>