Breaking news

Vadim a rupt alianța politică cu partidul lui Becali

loading...

”Frăția” politică dintre președintele PNG, Gigi Becali și Vadim tudor s-a dus pe apa sâmbetei, chiar în Săptămâna Mare.

La nici o lună de la anunțarea alianței politice PRM-PNG, Becali a declarat luni că a rupt alianţa încheiată cu Vadim, în vederea alegerilor locale și parlamentare.

Becali a precizat că va candida pentru Primăria Generală a Capitalei. Neînţelegerile au pornit de la paritatea pe liste, Becali dorind o  reprezentare egală pe liste cu PRM pentru partidul său plus candidatura la primăria Capitalei.

Corneliu Vadim Tudor a declarat că, pe 2 aprilie, i-a transmis un SMS lui Gigi Becali prin care l-a anunţat că înţelegerea a picat.

Dragă Gigi, am mari probleme în partid din cauza tupeului şi lipsei de realism a oamenilor tăi. PNG nu are cum să fie egalul PRM şi tu ştii asta. În aceste condiţii, cade orice înţelegere între noi. Te sfătuiesc să candidezi independent, îţi urez succes”, a dezvăluit, la B1 TV, liderul PRM conţinutul mesajului.

Vadim l-a atacat pe Becali spund despre acesta că: Nu a ţinut figura cu mine. Am avut binevoinţă faţă de el, înca îl simpatizez pentru ce face pentru echipa mea de suflet, la Steaua, dar să nu se obrăznicească pentru că îi rup urechile. I-am zis să nu mă confunde cu Bănel Nicoliţă. I-am dat peste nas. (…) El s-a obişnuit cu nişte sclavi, cum are el la palat. Dacă nu eram eu, el era şi acum puşcăriaşul de serviciu. Eu nu am greşit cu nimic.

Pe 20 mrtie, când anunțaseră alianța politică Beclai declara că: PRM e un partid de 7-8%, PNG de 2-3%. E drept ca Vadim să aibă ultimul cuvânt, nu poţi să te cerţi cu el. (…) Am intrat în alianţă alături de fratele mai mare. El va hotărî tot.

Luni, Becali a spus că să nu fie lumea așa sigură că Oprescu va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei și că el va obține cu un vot mai mult decât acesta.

 

 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian