Breaking news

Vadim huiduit de tinerii PRM

Corneliu Vadim Tudor, a fost huiduit vineri seară în fața Casei Presei de un grup de tineri.

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a fost așteptat în fața Casei Presei, de către un grup de tineri care făceau parte din Organizația de Tineret a PRM. Vineri seară Vadim a participat la o emisiune a Realitatea TV. În momentul când Vadim a ajuns la Casa Presei, tinerii au început să îl huiduie protestând în acest fel față de decizia liderului PRM de a dizolva Organizația de Tineret.

„Mincinosul de Vadim, mincinosul de Vadim, trădătorul de Vadim, trădătorul de Vadim! PRM-ul suntem noi. Ieşi afară!”, au scandat protestatarii.

Protestul de stradă de vineri seara, vine la o zi după ce site-urile publicațiilor Tricolorul și România Mare au fost suspendate de echipa redacțională, în semn de protest pentru că Vadim ar fi jugnit-o pe Alina Alupoaei, membru al Organizației de Tineret a PRM.

În replică, Vadim spune că în spatele acestor revolte s-ar afla viceprimarul Capitalei, Victor Iovici, pe care l-a amenințat că îl dă afară din PRM.

„Mi-au furat internetul acum vor să mă scoată din fruntea partidului. Am convingerea că viceprimarul Capitalei Iovici organizează aşa ceva. Îl voi da afară din partid pentru acţiuni de tip terorist. El e în spatele acestor derbedei. Alupoaiei îşi bătea joc de site-ul ziarului Tricolorul, ziarul meu, pentru ca săptămâna asta să îl confişte de tot. Ne înjură pe toţi la rând. Asta se numeşte fraudă informatocă „, a declarat Vadim Tudor.

Alina Alupoaei a declarat că site-urile ziarului Tricolorul și România Mare îi aparțin și că a plătit cu banii ei hosting-ul. Cât privește mesajul postat pe site-uri: „Drum bun, cale bătută, tineretul vă salută”, nu îi aparţine și că membrii Biroului permanent l-au postat.

Vadim Tudor a declarat vineri seară la ”Știrea Zilei” de la Antena 3, că a dat-o în judecată pe Alina Alupoaie pentru fraudă informatică.