Breaking news

Vacanța pe două roți -Călătorește, zâmbește și creează-ți amintiri!-

 Îți place să călătorești și să vizitezi țările lumii? Te-ai gândit vreodată să renunți la mașina personală în detrimentul unui mijloc de transport mult mai economic, mai prietenos cu mediul înconjurător și cu dimensiuni reduse pentru a te putea strecura și parca mult mai facil?

Ei bine, află că dbsolar.ro are soluția ideală pentru tine. Alege dintr-o gamă variată de scutere electrice, pe cel care este cel mai potrivit nevoilor și călătoriilor tale și profită la maxim de senzația oferită de acesta.

Echipamentul de vacanță – un must have pentru cei ce călătoresc cu scuterul electric pe faleza mării 

 Pornește într-o experiență de neuitat a vieții tale, pe două roți, cu drumuri șerpuite, de-a lungul coastei, cu peisaje de vis. Dar înainte de toate, află care este echipamentul recomandat, dedicat călătoriei cu un scuter electric:

 •         casca și îmbrăcămintea adecvată, fiind obligatorii;
 •         accesorii de protecție, precum genunchiere și cotiere;
 •         portbagaj fix sau detașabil al scuterului;
 •         un rucsac care să nu te incomodeze;
 •         suport de telefon pentru a naviga cu ușurință pe drumurile încă necunoscute;
 •         vizieră sau ochelari de soare destinați condusului;
 •         protecție solară;
 •         trusă de scule și de prim-ajutor.

Iată câteva sfaturi utile pentru călătoria cu scuterul electric

 1.   Înainte de a porni în călătorie departe de granițele țării, informează-te temeinic despre legile și regulile de circulație ale fiecărei țări.
 2.   Atenție sporită la ceilalți participanți la trafic, mai ales la cei care călătoresc cu autoturismul.
 3.   Dacă porți un echipament complet (ceea ce este indicat), poți deschide prizele de aer de pe cască, să inlături stratul interior al jachetei și să alegi o pereche de mănuși mai subțiri și aerisite.
 4.   Poartă articole vestimentare deschise la culoare, inclusiv casca de protecție pentru a reduce acțiunea razelor ultraviolete.
 5.   Hidratează-te în mod regulat.
 6.   Fă pauze ori de câte ori este nevoie atunci când simți că oboseala își face prezența și nu porni la drum până nu ești sigură că starea ta este potrivită pentru a conduce în continuare
Woman with scooter looking at the distand sea horizon.

Aici vei găsi câteva dintre cele mai importante criterii pe care să le ai în vedere atunci când achiziționezi un scuter electric pentru o viitoare călătorie:

 •     Autonomia – media de călatorie cu un scuter electric este 25-30 de km, oar factorii care influențează această distanță sunt bateria, înclinarea drumului și viteza de deplasare. O baterie se poate alimenta complet între 3 și 5 ore.
 •     Motorul – pentru o utilizarea frecventă a scuterului electric este suficientă o putere a motorului de minim 36V, 1000W.
 •     Sistemul de frânare – pentru a porni într-o călătorie cu scuterul sunt recomandate sisteme electronice, frâna fiind angrenată de un declanșator la nivelul degetelor sau situat deasupra roții. 

 Vizitarea lumii cu un scuter electric nu mai este o acțiune imposibilă de mulți ani. Tehnologia a evoluat mult, inclusiv confortul pe care ți-l poate oferi acesta. Bucură-te de frumusețile ce te înconjoară, explorează locuri noi alături de cei dragi conducând scuterul electric, creează-ți amintiri spectaculoase, zâmbește în fiecare moment din viața ta și astfel, vei fi încântată de o vacanță extraordinară, pe două roți!

Sursa foto: unsplash.com

>