Breaking news

Vacanța Mare revine pe scenă, pe 8 decembrie, la Sala Palatului

loading...

După mai mulți ani de pauză, Vacanța Mare revine pe scenă, pe 8 decembrie, la Sala Palatului, într-un show ce marchează 25 de ani de activitate.

vacanta mareMugur Mihăescu și Radu Pietreanu au mărturisit, la Europa FM, că anii de televiziune i-au erodat și că greșeala cea mai mare a fost că și-au întrerupt turneele și legătura directă cu publicul.

Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au vorbit în studioul „Deșteptarea”, de la Europa FM, despre revenirea lor pe scenă, după o pauză de ani buni și despre spectacolul pe care îl vor avea la Sala Palatului, pe 8 decembrie, prin care marchează 25 de ani de Vacanța Mare.

Cei doi au vorbit despre ce i-a determinat să revină pe scenă.

Nu ne-am lăsat niciodată, am făcut o pauză pentru că ne rupsesem de public. Ne-am întors pentru public. Acum, în sfârșit, ne putem încărca bateriile în fața publicului, pentru că atâția ani de televiziune ne-au erodat pur și simplu. Nu mai înțelegeai cine mai râde, la ce mai râde, pentru că erau doar cameramani în fața noastră, care nu ne spuneau decât… mai la stânga, mai la dreapta!”, a mărturisit Mugur Mihăescu.

„Spune cinstit, dacă vi s-ar oferi – din nou – un show la televiziune, l-ați refuza?” a întrebat Vlad Petreanu.

„Depinde ce show. A fost și greșeala noastră pentru că am întrerupt turneele. Având atâtea emisiuni de produs, n-am mai avut timp să ținem legătura cu publicul și asta ne-a mâncat. Te mănâncă, cine face greșeala asta… e supus … Black Friday! Apropo, mă grăbesc să ajung în dimineața asta la Poliție! Cică sunt reduceri la amenzi!” a spus Mugur Mihăescu.

Cei doi le-au povestit matinalilor Europa FM și cum a apărut celebrul personaj Garcea, al lui Mugur Mihăescu.

„Am avut eu în Cărbunești un polițist pe care îl chema Garcea și îi tot povesteam lui Mugur despre ce făcea el, până m-a întrebat într-o zi.. de ce nu facem și noi un personaj ca ăsta. A ales tonul vocii lui Gică Craioveanu, care tot timpul zicea: <<Beeei, Mugurel, hai să facem un cheeef!>>”, a povestit Radu Pietreanu.

„Mergeam la chefuri cu el pe vremea aia, iar el când se mai șprițuia… îi cam fugea vocea și mie mi-a plăcut mult chestia asta”, a explicat Mugur Mihăescu.

Vacanța Mare revine cu un spectacol de pomină în data de 8 decembrie, pe scena Sălii Palatului.

O să fie un fel de aducere aminte a două texte din trecut, în rest totul va fi nou. Ceva nou pentru oameni, ca să vedeți că doi bătrâni… pot să facă umor tânăr”, a glumit Radu Pietreanu.

Cei doi i-au mărturtisit lui George Zafiu cum făceau rost de bani când erau adolescenți.

„Noi am cântat la nunți. Și eu, și Radu. Eram copii și nu aveam bani”, a povestit Mugur Mihăescu.

 

loading...