Breaking news

Va aduceti masina sau motocicleta dumneavoastra la sediul nostru din Bucuresti si plecati cu banii pe loc!

Ce va faceti atunci cand bancile nu va mai pot acorda un imprumut personal? Cel mai bine este sa incercati sa valorificati bunurile pe care le detineti deja, mai ales daca vorbim despre masini sau motociclete.

 

Agentia amanetulauto.ro este un nume respectabil in acest segment de afaceri din Romania, iar cei care au nevoie de cash instant, pot apela cu incredere la serviciile lor.  Motto-ul lor fiind “va aduceti masina sau motocicleta dumneavoastra la sediul nostru din Bucuresti si primiti banii pe loc”!

 

Acest grup ofera inca din 2011 servicii impecabile care au scos multi romani dintr-o perioada financiara neplacuta! Viata este imprevizibila si exista momente cand aveti nevoie de o sursa sigura de venit rapid. Poate ca ati cautat deja cel mai apropiat magazin de amanet, dar stiati ca exista un punct de vanzare pe care multi oameni il trec cu vederea?

 

Procesul de amanet auto (uneori numit imprumuturi pentru titlu de masina) exista de ani de zile. De-a lungul timpului, nenumarati oameni au beneficiat de usurinta si valoarea acestei tranzactii sigure si legale. Unii creditori pun un flux aparent nesfarsit de intrebari. Vor sa intre in viatavoastra privata pentru a afla fiecare mic detaliu. Va vor face sa  le oferiti detalii bancare, scoruri de credit, uneori chiar sa va contactati prietenii si rudele pentru a va gira. Meritati un tratament mai bun decat atat.

 

In schimb, amanetulauto.ro imbratiseaza ceea ce este cunoscut ca un proces de imprumut garantat. Simplu spus, ofertele noastre personalizate se bazeaza exclusiv pe garantia vehiculului dumneavoastra. Asta inseamna ca, chiar daca aveti un credit prost, datorii mari sau alte situatii personale, puteti inca sa va calificati pentru un imprumut de la ocasa de amanet.

 

Daca aveti nevoie de finantare pentru a va ajuta sa treceti printr-o problema de flux de numerar pe termen scurt, amanetarea masinii voastre este cea mai buna solutie.  Alte tipuri de imprumuturi, inclusiv imprumuturile bancare traditionale, pot dura cateva saptamani pentru a se asigura ca prezentati garantii. Este posibil sa fie nevoie sa completati formulare detaliate, sa gasiti si sa trimiteti documente justificative, sa participati la un interviu si sa asteptati finalizarea unui proces de aprobare lung. Chiar si odata ce un imprumut a fost aprobat, poate dura cateva zile inainte ca acesta sa se reflecte in contul vostru.

 

In cazul amanetarii unui vehicul care este pe numele vostru, puteti avea fondurile de care aveti nevoie in cont in aceeasi zi in care solicitati un imprumut.

 

Amanetarea masinii este un exemplu de asigurare a unui imprumut bazat pe active. Deoarece activul serveste drept garantie pentru imprumut, imprumutatorul nu are niciun interes in inregistrarea voastra de credit, istoricul financiar sau alte informatii financiare.

 

Aceasta inseamna ca daca, la fel ca milioane de alti romani, aveti un dosar de credit incarcat, asta nu va va afecta capacitatea de a va asigura un imprumut. De asemenea, nu va afecta suma imprumutului care vi se ofera, care va depinde doar de valoarea vehiculului dumneavoastra.

 

Nu veti fi chemat sa explicati sau sa va justificati obiceiurile de cheltuieli sau situatia financiara actuala. Sunt problemele voastre personale, nu ale creditorului.

 

Cu amanetulauto.ro , procesul de amanet al masinii voastre este complet confidential. Nu furnizam birourilor de credit, institutiilor financiare sau oricui altcineva informatii despre tranzactie, care este exclusiv intre amanet si client.

 

Nu este niciodata ideal sa vindeti un activ mare, cum ar fi un vehicul, in graba sau pentru ca o situatie de flux de numerar va face sa intri in panica. Acest lucru ar putea insemna pierderea financiara din cauza unei vanzari grabite. De asemenea, s-ar putea sa regretati ca v-ati despartit de un vehicul, mai ales daca se intamplas a aveti nevoie de el ulterior. Insa daca situatia este presanta, atunci amanetul auto este cea mai buna solutie

 

Un avantaj al amanetarii masinii este ca, odata ce ati rambursat suma imprumutului cu dobanda convenita, vehiculul dumneavoastra va va fi returnat, in aceeasi stare in care l-ati lasat.

 

Clientii citeaza frecvent principalul beneficiu al amanetului automat ca fiind capacitatea de a obtine rapid banii de care au nevoie, fara a fi nevoiti sa treaca prin cercuri pe care le infiinteaza alti creditori. Nu veti fi supus unor verificari invazive de credit, intrebari umilitoare de antecedente sau cereri lungi si complicate. In schimb, atunci cand aduceti vehiculul in stare buna de functionare, cu un titlu curat pe numele vostru, puteti fi pe drum cu numerar in mana, in cel mai scurt timp.

 

Pentru a beneficia de o astfel de tranzactie de la trebuie urmariti urmatorii pasi:

 

Persoana in cauza poate sa sune pe numarul de telefon/WhatsApp: +40 0729 343 218 sau pe adresa de email: contact@amanetulauto.ro, unde va fi preluata de un operator pentru a oferi detalii despre masina sau motocicleta. Apoi daca, ambele parti sunt de acord, beneficiarul va aduce masina sau motocilceta la aceasta adresa: Bucuresti, strada Gladitei, nr.40, Sector 4.  Odata ajunsi la adresa se semneaza un contract de 2 pagini, iar suma stabilita initial prin mail sau la telefon va fi acordata dupa semnearea actelor. Clientul nu trebuie sa isi vaca griji deoarece, masina va fi pazita 24/24h. Pentru a prelungi contractul se asteapta cele 30 de zile cu plata comisionului de cate ori doreste beneficiarul! In aceste timpuri nesigure din punct de vedere financiar este simplu sa obtineti profit in urma masinilor sau motocicletelor care aduna praf in garaj. Agentia amanetulauto.ro  ofera preturi corecte, un contract respectabil si operatorii sunt dispusi sa asculte ofertele tuturor celor care au nevoie de un imprumut rapid, care nu implica batai de cap!

 

 

 

 

>