Breaking news

USL și-a lansat candidații la parlamentare la mitingul de pe Național Arena

loading...

Candidații USL la parlamentare, au fost lansați pe Național Arena, în prezența a peste 75.000 de persoane.

USL și-a lansat candidații la parlamentarele din 9 decembrie, într-un show grandios desfășurat pe stadionul Național Arena din București.

Mitingul USL a început cu intonarea imnului național de către Andra, după care Victor Ponta și Crin Antonescu au fost invitați pe scenă de amfitrionul ceremoniei, Liviu Dragnea.

Înarmați cu steaguri și pancarte, membrii USL au făcut o atmosferă fantastică pe cel mai mare stadion din România.

Însă, discursul lung și pe alocuri plictisitor al lui Ponta, a făcut ca o parte din USL-iști să părăsească tribunele.

Oamenii au vibrat însă în momentul în care Ponta a rostit numele lui Băsesu și al liderilor PPE, veniți la Congresul de la București. În acel moment, cei peste 75.000 de oameni prezenți pe Național Arena, au huiduit copios.

După discrusul lui Crin Antonescu, Liviu Dragnea și Rareș Mănescu au invitat pe rând candidații la parlamentare grupați pe județe. Însă pe măsură ce candidații erau prezentați, stadionul se golea.

Astfel că ultimii ajunși pe imensa scenă din mijlocul stadionului, candidații din București și Diaspora, nu au mai fost aplaudați mai de nimeni, pentru că nu mai avea cine, stadionul era gol în proporție de 90%.

Sutele de autocare care au adus membrii USL la miting, au dat peste cap traficul rutier în București și au paralizat circulația în zona stadionului Național Arena.

 

loading...