Breaking news

Usile si ferestrele din lemn stratificat, o alegere inspirata si responsabila pentru tine si caminul tau

loading...

De-a lungul timpului investim in locuinte sume exorbitante de bani din dorinta de a ne asigura un plus de confort, intimitate si siguranta si chiar daca de putine ori realizam acest lucru, in fond este o realitate. Cu totii ne dorim locuinte complete, moderne, cat mai spatioase si mai adaptate nevoilor noastre firesti, insa acest lucru presupune de cele mai multe ori investitii care pot depasi cu usurinta posibilitatile noastre personale de moment. Necesitatile unei locuinte sunt multiple si de cele mai multe ori costisitoare, motiv pentru care adesea ne vedem pusi in situatia de a prioritiza cat mai bine investitiile pe care le avem de facut. Cu toate acestea insa exista totusi cateva lucruri pe care este recomandat sa le tratam cu prioritate avand in vedere ca au o importanta mai deosebita atunci cand vorbim despre locuinte. Un exemplu foarte bun in acest sens sunt usile si ferestrele, fara de care nu doar ca nu am putea vorbi despre locuinte complete, insa nici despre confort sau siguranta.

 

Usile si ferestrele pot fi construite in prezent din numeroase materiale, fapt ce transforma alegerea celor ideale intr-o veritabila provocare pentru cei mai multi dintre proprietari. Cu toate acestea insa, este o decizie cu o importanta majora in conditiile in care atat usile cat si ferestrele reprezinta investitii pe care in general le facem pe termen mediu sau lung. In ceea ce priveste materialele dar mai ales modelele, am putea spune ca in prezent avem posibilitati nenumarate in ceea ce priveste aceste produse. Daca te afli in cautarea celui mai bun echilibru in ceea ce priveste usile si ferestrele, cu certitudine cele din lemn stratificat reprezinta o alegere excelenta inspre care iti poti indrepta investitiile. De ce lemn stratificat? Iata cateva motive interesante pentru care sa optezi pentu acest material.

 

Lemnul stratificat inglobeaza foarte bine estetica si rezistenta.

            Atunci cand suntem pusi in situatia de a alege usi si ferestre potrivite pentru locuinta, in mod  sigur este recomandat sa luam in calcul o serie de aspecte si exigente pe care este bine sa le stabilim din timp, astfel incat sa putem face o alegere corespunzatoare. Chiar daca nu putem vorbi despre alegeri gresite, cert este faptul ca intotdeauna ne putem face alegeri mai inspirate sau mai potrivite. Lemnul stratificat este un material foarte bine cunoscut pentru calitatile sale deosebite in ceea ce priveste rezistenta in timp dar si pentru aportul estetic impresionant.

 

O usa sau o fereastra din lemn stratificat poate rezista chiar si 50 de ani.

            Un lucru mai putin stiut depre tamplaria din lemn stratificat este faptul ca aceasta poate rezista chiar si pana la o perioada de 50 de ani in conditiile in care este intretinuta in mod corespunzator. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu! Lemnul stratificat ofera o rezistenta foarte buna in timp la umezeala, inghet-dezghet, razele solare, precum si la alte aspecte de natura similara. Mai mult decat atat o tamplarie din lemn stratificat nu se va deforma in timp, fiind astfel o alegere cat se poate de inspirata din acest punct de vedere.

 

Lemnul stratificat se face remarcat si prin izolatia termica si fonica de exceptie pe care o ofera.

            In momentul in care vorbim despre usi si ferestre, un aspect demn de luat in calcul este izolatia termica si fonica oferite de aceste elemente. Mai exact, o usa sau o fereastra de calitate intotdeauna va reusi sa pastreze caldura/racoarea in interiorul locuintei, dar si zgomotele puternice care au loc in mediul exterior. La acest capitol, am putea spune ca lemnul stratificat se descurca foarte bine avand in vedere ca nu permite transferul de temperaturi prin intermediul sau si reuseste totodata sa antifoneze foarte bine toate acele zgomote deranjante din mediul exterior.

loading...