Breaking news

Unii rapperi și hobby-urile lor

Hobby-ul poate fi clasificat ca o pasiune preferată pe care o puteți face în afara muncii. La fel cum avem hobby-uri și activități pe care ne place să le facem, la fel și muzicienii au sau au avut hobby-uri pe care le fac plăcere. Am ales câțiva artiști care au hobby-uri oarecum apropiate de oamenii care nu sunt renumiți.

Lil Wayne este un skater

Dwayne Michael Carter, Jr. cunoscut sub numele său de scenă Lil Wayne, este un rapper american din New Orleans, Louisiana. În 1991, la vârsta de nouă ani, Lil Wayne s-a alăturat Cash Money Records, fiind cel mai tânăr membru al casei de discuri și făcând parte din duo-ul The BG’z, alături de rapperul Lil ‘Doogie, tot din New Orleans. În 1996, Lil Wayne a format grupul de hip hop Hot Boys împreună cu colegii săi de la Cash Money Records: Juvenile, Young Turk și Lil ‘Doogie (care își va schimba numele în B.G.).

Hot Boys a debutat cu Get It How U Live! în același an. Lil Wayne a câștigat mult succes cu albumul Guerrilla Warfare (1999). Pe lângă faptul că este un artist reprezentativ pentru Cash Money Records, Lil Wayne este CEO al propriei sale case de discuri, Young Money Entertainment, pe care a fondat-o în 2005.

Unul dintre hobby-urile lui Lil Wayne este skateboard-ul. Rapperul „Lollipop” a îmbrățișat sportul acum câțiva ani și de atunci a devenit foarte dedicat practicării. S-a împrietenit cu mai mulți pro skateri, participă la evenimente de skating și chiar s-a dat cu placa pe scenă la VMAs un an. Weezy are, de asemenea, un tatuaj pe care scrie „Baked” pe frunte, care este stilizat după sigla Baker Skateboards. În octombrie 2012 a deschis skate park-ul Trukstop în orașul său natal, New Orleans.

DMX și gândacii săi

Earl Simmons cel mai cunoscut sub numele său de scenă DMX (cunoscut și sub numele de Dog Man X și Dark Man X) este un rapper și actor american. În 1999, a lansat cel mai bun album al său … And Then There Was X, care a inclus hitul „Party Up (Up in Here)”. A apărut în mai multe filme precum: Belly, Romeo Must Die, Exit Wounds, Cradle 2 the Grave și Last Hour. În 2006, a jucat în serialul de televiziune DMX: Soul of a Man. În 2003, DMX a publicat un memoriu intitulat, E.A.R.L .: Autobiografia DMX.

Da, ai citit bine. DMX și gândaci. Acum, nu vorbim despre jucării de pluș cu buburuze drăguțe (deși ar fi la fel de ciudat), vorbim despre gândaci adevărați vii. Oricum ar fi, DMX este foarte important în entomologia sa, care, dacă nu știați, este studiul insectelor și relația lor cu oamenii.

Ice-T este un gamer

Tracy Lauren Marrow, mai cunoscută sub numele de scena Ice-T, este un rapper, cântăreț și actor american. Și-a început cariera ca rapper underground în anii 1980 și a fost semnat cu Sire Records în 1987, când a lansat albumul său de debut Rhyme Pays; al doilea album hip-hop care poartă un sticker de conținut explicit după La Di Da Di de Slick Rick. În anul următor, el a fondat casa de discuri Rhyme $yndicate Records și a lansat un alt album, Power, care a continuat să devină Platinum. El a lansat, de asemenea, alte câteva albume care au devenit Gold.

Hip hop-ul a explodat în același timp în care jocurile video au decolat într-adevăr, așa că nu este o surpriză reală faptul că rapperii sunt în jocurile lor video. Dar Ice-T, chiar se află în jocurile sale. Dacă nu ne credeți, verificați fluxul său de Twitter, unde aproape fiecare al doilea tweet este „Gamer Stuff”, așa cum îl numește el.

El este, de asemenea, un campion al comunității de jocuri și a numit recent acei jucători care dau genului un nume rău.

Fiecare rapper sau, mai precis, fiecare vedetă are unul sau mai multe hobby-uri comune și puțin mai ciudate.