Breaking news

Ungaria are pentru Eurovision 2011 o piesă inspirată dintr-o melodie rock – VIDEO

Nici Ungaria nu a dat dovadă de prea multă originalitate anul acesta prin cântecul pe care l-a ales să o reprezinte la Eurovision 2011. Melodia “What About My Dreams”, cântată de Kati Wolf, conţine fragmente furate din piesa “In Joy And Sorrow” a celor de la HIM.

Kati_Wolf_Hungary2Ţara extremistului Viktor Orban vine cu un furtişag la Eurovision 2011. Parte din melodie este o preluare. Una dintre secvenţele melodice ale cântecului “What About My Dreams”,  inserată de două ori în compoziţia muzicală, este similară cu principala construcţie armonică din melodia “In Joy And Sorrow” a formaţiei HIM.

Află şi despre: “EXCLUSIV: Plagiatul Suediei de la Eurovision 2011, inspirat din trei melodii – VIDEO”

Melodia este semnată de Viktor Rakonczai şi Gergő Rácz, versurile sunt scrise de Péter Geszti şi Johnny K. Palmer, iar interpretă se numeşte Kati Wolf. Deşi în videoclip vocea lui Kati Wolf a fost trucată aşa încât să semene foarte mult cu glasul lui Celine Dion, prestaţiile reale ale cântăreţei sunt destul de jalnice. În a doua înregistrare, postată mai jos, puteţi asculta cum interpretează live naţionalista Kati Wolf. Pentru a putea fi aleasă ca reprezentantă a Ungariei la Eurovision, în momentul audiţiilor, Kati Wolf a fost nevoită să cânte versurile în limba maghiară.

Citeşte şi: “Serbia participă la Eurovision 2011 cu un cântec furat – VIDEO EXCLUSIV.”

Ungaria va participa pe poziţia a 15-a, în prima Semifinală, care va avea loc în data de 10 mai 2011, la Düsseldorf, în Germania.

Click here for English.