Breaking news

Unde să mergi vara aceasta în vacanță? Top 4 destinații

Sezonul cald se apropie și probabil deja te-ai gândit unde să mergi anul acesta în vacanță. Știm cu toții că există numeroase destinații în care putem merge, atât în Europa, cât și pe restul continentelor ale lumii, depinde doar de tine unde alegi să pui punctul pe hartă.

Dacă decizi să ca anul acesta  să nu te îndepărtezi de Europa și să vezi ceva mult mai aproape, avem câteva idei de locuri superbe, unde sigur ți-ar plăcea să mergi. Pentru a afla care sunt acestea, citește acest articol și vezi dacă îți vor plăcea.

Top 4 destinații de vis din Europa

  • Coasta Amalfi

Situată în sudul Italiei și cu ieșire la Marea Tireniană și la Golful Salerno, Coasta Amalfi este locul perfect în care poți merge vara aceasta. Este un loc bogat în cultură și cu multe locuri frumoase, de la cele mai superbe plaje din Italia, la restaurante locale unde te poți bucura de mâncarea autentică italienească și de un pahar de vin roșu. Pe lângă toate acestea, dacă ești un fan al arhitecturii vechi, aici vei avea parte de o surpriză plăcută. Majoritatea orașelor și-au păstrat arhitectură de mult avută, cu multe culori. Oriunde ai alege să mergi, fie că vrei chiar în Amalfi, fie că vrei în Positano sau în oricare oraș de pe această coastă, nu vrei regreta. Chiar dacă este un loc care poate părea scump, depinde de tine unde alegi să te cazezi, ce să mănânci și ce activități să faci.

  • Santorini

Un alt loc superb pe care ai putea să îl alegi ca destinație pentru concediul tău este Santorini, o insulă din Marea Egee și care aparține de Grecia. Aceasta insulă este foarte populară în rândul turiștilor din câteva motive. Un motiv ar fi plajele cu ape albastre-turcoaz, cu siguranță ai văzut deja pe Instagram sau Facebook pe cineva care are poze acolo și ai rămas surprins de cât de frumos este. Alt motiv care se învârte în aceeași tematică, sunt căsuțele specifice acestui loc. Aceste căsuțe albe, cu accente puternice de albastru, sunt locul unora dintre cele mai interesante poze pe care poți vedea dintr-o vacanță. Tot de acolo, dacă decizi să îți petreci o zi sau chiar să te cazezi la o astfel de căsuță, vei avea partea de un apus mirific, din simplul fapt că cerul se contopește cu marea într-un mod unic. Dacă decizi că un sejur în Santorini este exact ceea ce îți dorești, vezi site-ul celor de la Karpaten.ro. Există numeroase variante din care poți alege și chiar la prețuri avantajoase. 

  • Insulele Azore

Ai auzit cumva de la prietenii tăi că au fost în Insulele Azore? Dacă da, ne bucurăm pentru ei că și-au petrecut vacanța într-un loc frumos. Dacă nu, atunci este momentul tău să le spui despre  acest loc minunat. Aceste insule sunt situate în situate chiar în mijlocul Oceanului Atlantic și la o distanță de aproximativ 1.500 km de Lisabona. Este un loc în care te vei putea bucura de priveliști care îți vor tăia respirația și în care te poți plimba cât vrei tu în natură. De asemenea, poți practica sporturi de apă, precum scufundări sau chiar surf, dacă vei găsi valurile potrivite.

Așadar, vara aceasta mergi undeva unde nu ai mai fost și bucură-te de priveliștile unui loc nou. Descoperă locuri frumoase și relaxează-te, iar dacă vreuna din locațiile menționate de noi te interesează, nu uita să cauți cele mai bune oferte.

Sursa foto: Unsplash.com

>