Breaking news

Unde să mergi la prima întâlnire. Sfaturi pentru un date reușit

Ți-a picat cu tronc și ești gata să îți iei inima-n dinți, să faci invitația către o întâlnire oficială? Sau, poate deja ți-a dat de înțeles că își dorește să ieșiți împreună și nu trebuie decât să te mai ocupi de organizarea primei întâlniri. În acest caz avem câteva sfaturi care te pot ajuta să planifici o ieșire diferită față de clasica cină romantică la restaurant.

Nu, nu este nimic greșit dacă te gândești să faci rezervare la un restaurant. Doar că, de multe ori, poți găsi și alte activități ceva mai potrivite pentru un cuplu aflat la început de drum.

Cina în sine este destul de restrictivă. Ea are loc într-un cadru care, de cele mai multe ori, este riguros și, fie că vrei, fie că nu, conversația se va lovi de anumite restricții impuse, indirect, de prezența celor din jur, de muzica ambientală și de alte detalii de acest fel.

Așadar, dacă cauți idei inedite pentru prima întâlnire, iată către ce îți poți îndrepta atenția.

Nu abandona ideea unei cine romantice

Chiar dacă poate fi ușor clișeică, cina romantică este o soluție pe care nu trebuie să o ignori total. Însă, privește lucrurile diferit. Ce ar fi dacă, în loc de restaurant, să servești cina în aer liber? Poți organiza un picnic nocturn sau poți găsi o terasă mai puțin aglomerată care să îți ofere libertatea conversației.

Scopul este să găsești ineditul. Să creezi o cină specială, greu de organizat în mod uzual. Astfel, vei putea crea o conexiune între voi, un moment comun care să reprezinte temelia relației.

Un traseu montan sau o scurtă excursie

Cine spune că prima întâlnire trebuie să se întâmple seara, la o masă festivă? Dacă vă place plimbarea și activitatea în aer liber, planifică întâlnirea perfectă pentru voi. Un traseu montan de o zi sau chiar o scurtă excursie în care să vizitați un loc nou pentru amândoi.

Așa cum am afirmat deja, scopul este să creați amintiri, momente speciale care să vă aproprie din punct de vedere sentimental.

O vizită la un muzeu sau la un spectacol

O primă întâlnire reușită este aceea în care îi demonstrezi partenerului că îți pasă de pasiunile lui. Cum poți să îi arăți asta într-un mod cât mai simplu și mai natural? O primă întâlnire organizată până la cel mai mic detaliu poate fi răspunsul pe care îl cauți.

Dacă partenerul tău are pasiuni specifice, încearcă să le incluzi în întâlnirea voastră. Vizitați muzee sau participați la concerte, la evenimente live, mergeți la cinema sau la teatru. Nu-ți face griji; chiar dacă, de regulă, la astfel de evenimente nu prea se poate discuta, vei avea ocazia să porți cele mai drăguțe conversații imediat ce evenimentul a ajuns la sfârșit. Și, dacă ești norocos, s-ar putea să îți arate cât de mult a contat gestul tău. Cele mai bune pastile pentru potență îți vor fi de folos dacă vrei să scapi de orice fel de emoții.

Gătește-i singur

În locul cinei la restaurant poți organiza cina la tine acasă, ori într-un loc ferit de ochii curioșilor. Îi poți găti partenerului, arătându-i astfel cât de mult contează timpul petrecut împreună pentru tine. Chiar și dacă nu ești cel mai iscusit bucătar, nu-ți face griji. Va aprecia cu siguranță gestul și, dacă lucrurile nu merg bine în bucătărie, există mereu opțiunea food delivery. Plus că, o să vă amuzați mult și bine de această primă experiență împreună. Va fi micul vostru moment, cel care v-a consimțit relația.

O simplă plimbare fără un scop anume

După cum ți-ai dat seama, prima întâlnire nu e despre locație sau despre exclusivitate. Nu trebuie să îi arăți nimic despre situația ta financiară sau despre gusturile tale rafinate. Ci, mai de grabă, e important să te porți natural și relaxat. Și, cel mai relevant aspect, să găsești acel moment inedit capabil să cimenteze o relație de lungă durată.

Nu te gândi încă la momentele de intimitate. Vei avea multe ocazii pentru asta dacă totul decurge bine la prima întâlnire. Dar, pentru a fi mereu pregătit, nu ar strica să ai la tine un Natural Potent.

>