Breaking news

Iată unde și-au petrecut românii Revelionul 2014

Românii din toată țară au început deja petrecerea de Revelion. Bucureștenii sunt cei mai privilegiați întrucât au o sumedenie de opțiuni pentru noaptea dintre ani.

revelion 2014Concerte în aer liber, şampanie şi focuri de artificii – aşa vor petrece majoritatea românilor, Revelionul 2014.

Bucureștenii vor merge fie la concertul cu 130 de artiști din Piața Constituției fie la cel din Piața Revoluției, organizat de Pro TV.

În Piaţa Constituţiei concertul de Revelion a început la ora 20.00 pe ritmurile trupei de percuţionişti Barbarossa. După care pe scenă au urcat: Mandinga, Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana şi Voltaj, noaptea fiind încheiată de fiind Smiley&Friends. Inspirat din evenimentele similare din Paris sau New York, Revelionul din Piaţa Constituţiei va fi transmis şi live pe ecrane uriaşe de pe Bulevardul Unirii.

Loredana, Smiley, Voltaj, Cabron, Sore şi Mandinga îi vor încânta în noaptea dintre ani pe bucureştenii care vor participa la „SuperVelion” în Piața Revoluției.

În sectorul 3, primul Robert Negoiţă a pregătit o petrecere în stil mare de Revelion 2014, în parcul Alexandru Ioan Cuza. Evenimentul a început la ora 19.00 cu un spectacol asigurat de Ceata lui Vurtejeanu, un grup format din copii îmbrăcaţi în costume populare. Pe aceeaşi scena vor urca mai mulţi artişti naţionali, printre care şi Taxi, Bere Gratis, Mihai Mărgineanu, Antonia, Vunk şi ROA.

Peste 6000 de bucureșteni vor petrece în această noapte la Romexpo, la celebrul Vanghelion ajuns la a 11-a ediție. Doar 100 de lei au plătit bucureștenii pe un bilet la Vanghelion. Invitaţii speciali sunt Amr Diab și Paul Anka. Meniul va fi comupus din patru feluri de mâncare. Somon fume, ruladă de purcel, păstrăv afumat, cotlet de porc haiduces şi cartofi prăjiţi sunt doar câteva dintre preparatele care vor fi puse pe mesele invitaţilor lui Vanghelie.

Palatul Parlamentul va fi gazda evenimentului „Marele Gatsby”, inspirat din filmul cu acelaşi nume. Astfel, invitaţii sunt aşteptaţi îmbrăcaţi în ţinute de gală din anii `20, bărbaţii cu smoching negru şi papion, iar femeile în rochii lungi, accesorizate cu perle şi pene.

Pentru a participa la această noapte specială, invitaţii trebuie să scoată din buzunar între 100 şi 300 de euro, însă vor fi încântaţi de Loredana Groza şi Horia Brenciu.

Și în provincie, românii vot putea petrece în aer liber la concertele organizate de municipalitate.

În Focşani, startul în 2014 va fi dat în Piaţa Unirii, unde preşedintele de CJ Vrancea Marian Oprişan şi primarul Decebal Bacinschi au pregătit o petrecere „internaţională” cu Analia Selis (Argentina), Sash! (Germania) BZN (Olanda) şi Zdob şi Zdub (Republica Moldova) vor încânta focşănenii în noaptea de Revelion, împreună cu Corina Chiriac, Keo şi Dj Sava & Raluca.

La Cluj, primarul Emil Boc a pregătit 700 de sticle de şampanie, focuri de artificii şi concerte în aer liber, aproape aceeaşi ofertă fiind valabilă şi în Cluj, Timişoara, Braşov şi Iaşi.

La Sibiu, Revelion 2014 va fi prezentat de realizatorul de televiziune Dan Negru, iar muzica va fi asigurată de Alexandra Stan, Anya, Dorin Popa featuring Rapha (Lala Band) şi Alina Eremia (LaLa Band).

La Piteşti, pe scena din Piaţa Primăriei vor urca Sandra N. şi trupa Talisman. Primăria a pregătit 500 de sticle de sticle de şampanie pentru cei prezenţi la spectacolul în aer liber, care a costat 14.000 de euro.

>