Breaking news

Unde găsiți reduceri de Black Friday la scaune auto copii?

Drool.ro face reduceri substanțiale de Black Friday, însă doar de preț. Calitatea și siguranță rămân la aceleași standard ridicate.

Scaun auto pentru copii este un accesoriu obligatoriu pentru orice părinte cu mașină, perioada în care era considerat doar un moft, apunând de mult timp. Pentru a evita amenzile, dar mai ales pentru siguranța și confortul copilului tău, gama de scaune auto copii ar trebui să fie printre primele vizate, mai ales pe 11 noiembrie cât este Black Friday-ul.

Așadar, dacă cauți cele mai bune oferte pentru scaune auto sau scoică auto, pe drool.ro le vei găsi. Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul potrivit copilului tău.

Scaune auto la super oferta

Nu ascunde nimeni faptul că scaunul auto pentru copii poate reprezenta o investiție financiară importantă pentru mulți părinți, mai ales dacă ne referim la un model performant, confortabil și foarte sigur pentru copii. Totuși, investiția este una obligatorie și extrem de importantă pentru siguranța și viitorul copilului tău. Cel mai bun scaun auto pentru copii este cel prevăzut cu sistem isofix, însă mai sunt și alte criterii esențiale de care trebuie să ții cont.

Cum alegi scaunul auto potrivit pentru copilul tău?

Scaunul auto pentru copii trebuie să:

 • Se conformeze normelor de siguranță europene: ECE R44.03 sau R44.04 (apare înscrisă pe eticheta litera “E”).
 • Se potrivească greutății și înălțimii copilului.
 • Fie montat corect, conform instrucțiunilor producătorului.

Dacă pentru tine primează calitatea și siguranța copilului tău mai mult decât orice, atunci ar fi bine să știi că scaunul perfect pentru mașină are următoarele caracteristici:

 • sistemul ISOFIX (sistem de ancorare a scaunului de structura mașinii);
 •  piciorul de sprijin (pentru preluarea șocului din față);
 • top tether-ul (este înlocuitorul piciorului de sprijin pentru scaunele ce includ grupa 1 și 2);
 • anti rebound bar-ul (pentru preluarea șocului din spate);
 • sip-protectul (pentru preluarea șocului lateral).

Principalele caracteristici ce țin de confort sunt următoarele:

 • notă ADAC primită la ergonomie și poluanți;
 • materialul din care este produsă husa scaunului;
 • calitatea insertului pentru nou-născut.

Scoica auto – caracteristici importante

Scoicile auto sunt special concepute pentru a proteja coloana vertebrală firavă a celor mai mici dintre noi. Pentru protecție ele sunt prevăzute cu centuri de siguranță în 5 puncte. Scoicile sunt recomandate în primele luni de viață, fiind mai mici și protejând mai bine bebeluși. 

Dimensiunile reduse pe care le are sunt un plus și pentru voi ca părinți, întrucât în primul an de viață al copilului bagajul pe care trebuie să-l porți după tine este mult mai mare. Așadar, scoica auto sporește confortul pe care-l vei resimți cel mai bine la drumurile lungi.  După ce copilul tău depășește greutate admisă de scoică va fi necesar să achiziționezi un scaun mașină pentru copii.

Reduceri imbatabile la accesorii importante

De regulă, scaunele de mașină pentru copii se împart în categorii, iar cel mai important criteriu este greutatea copilului. Astfel, ele corespund anumitor grupe de vârstă, înălțimi și greutăți. Există și modele de scaune care au opțiunea de a se transforma, pe măsură ce copilul se dezvoltă tot mai mult, iar acest lucru înseamnă că vei economisi mai mulți bani dacă vei alege un astfel de model. Caută pe site-ul nostru ofertele disponibile pentru scaunele auto pentru copii și alege modelul potrivit pentru copilul tău.

De asemenea, este important să știi că nu trebuie să grăbești trecerea copilului de la un scaun la altul sau la un inaltator auto. Schimbarea trebuie să aibă loc numai atunci când greutatea celui mic începe să treacă de limita impusă de actualul model, iar atunci când creștetul capului celui mic începe să treacă de partea de sus a scaunului. 

Verifică ofertele de Black Friday la această categorie de produse și păstrează-l pe cel mic în siguranță oriunde vei merge. 

Sursa foto: https://www.riverbabygroup.com/top-5-baby-car-seat-manufacturers-in-europe/

>