Breaking news

Unde găsesc cel mai rapid credit?

loading...

 

Aveți nevoie de bani urgent? Au apărut costuri neprevăzute și sunteți strâmtorat cu banii? Atunci probabil căutați un credit rapid care să vă scoată din încurcătură. Aflați în acest articol cum puteți accesa un împrumut imediat.

Dacă ați încercat deja să obțineți un credit de la o bancă, ați întâmpinat problema legată de durata în care puteți accesa banii. Procesul este destul de lung până să ajungeți să aveți banii în cont. Pentru situații urgente există o altă opțiune pe piață, mai exact creditele rapide online.

Aceste credite sunt oferite de instituții financiare nebancare (IFN) și puteți aveți avea banii în cont în doar 15 minute. Acestea reprezintă cea mai rapidă metodă de a obținere a unui împrumut. Toate cererile de credit sunt prelucrate în maxim 2 ore de la depunere și primiți răspunsul imediat (în intervalul orar în care aceste instituții lucrează, majoritatea lucrând de luni până vineri, dar există și IFN-uri care lucrează în weekend).

Sunt aceste instituții sigure? Bineînțeles că trebuie să fiți foarte atent ca instituția de la care vă împrumutați să fie de încredere și să lucreze în conformitate cu legea. Aici puteți găsi un clasament realizat de Rechin Financiar și o listă cu ofertele IFN-urilor sigure care au o reputație bună și lucrează în conformitate cu legislația română: rechinfinanciar.ro/credit-rapid-online/.

Poate că ați auzit că aceste instituții oferă împrumuturi cu dobândă mai mare decât băncile, însă există oferte ale instituțiilor nebancare unde puteți obține creditul cu dobânda 0, adică complet gratuit. Aceste împrumuturi cu zero costuri sunt oferite clienților noi (clienți care nu au mai luat niciun împrumut de la acea companie). În lista de mai sus găsiți ofertele IFN-urilor care oferă aceste credite gratuite. Astfel, dacă sunteți client nou vă puteți alege cu cea mai bună ofertă existentă: obțineți banii instant și nu plătiți dobândă.

Procesul de obținere al creditului, pe lângă că este rapid, este și mult mai simplu decât în bănci. Documentele se trimit online, nu este nevoie să pierdeți timp cu drumuri până la biroul instituției, iar banii vi se virează pe card. De obicei este nevoie doar de o copie a actului de identitate și dovada venitului (multe IFN-uri oferă credit fără adeverință de venit). Economisiți mult timp, ceea ce este esențial dacă aveți nevoie de un credit urgent.

Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că aceste credite rapide au un un termen de rambursare destul de scurt, de obicei de 30 de zile (maxim 62 de zile la unele instituții). Creditul trebuie achitat integral la data scadentă.

Sumele care pot fi accesate prin creditele rapide online pot ajunge până la 3.000 lei.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>