Breaking news

Unde ajung cei care mor în Săptămâna Luminată? Răspunsul unei firme de pompe funebre

Datoria unei case profesioniste de pompe funebre este, bineinteles, aceea de a organiza o inmormantare de la A la Z, incepand cu constatarea decesului si incheind cu praznicul. Cu toate acestea, pe langa aspectele strict birocratice si organizatorice, o astfel de institutie are si o obligatie morala.

pompe funebre

Mai exact, de a asigura linistea familiei indurerate si de a le oferi membrilor acesteia toate informatiile de care au nevoie. Printre ele, se numara si cele de ordin religios, iar una dintre cele mai frecvente intrebari este ce se intampla cu credinciosii care isi dau ultima suflare in Saptamana Luminata.

Saptamana Luminata reprezinta cele sapte zile de dupa Invierea Mantuitorului Iisus Hristos. Avand in vedere ca aceasta este cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, putem spune ca este si cea mai fericita perioada pentru enoriasi.

Cu toate acestea, lucrurile se schimba daca in familia respectiva are loc un deces, fie el asteptat sau complet neprevazut. Este de inteles ca, intr-o asemenea situatie, pacea dumneavoastra sufleteasca va fi perturbata, insa o firma de pompe funebre va va ajuta sa depasiti mai usor momentele grele.

Pe langa faptul ca va prelua toate indatoririle care tin de organizarea inmormantarii, de la eliberarea certificatului de deces si a tuturor celorlalte acte si pana la inhumarea propriu-zisa, casa de pompe funebre are si un alt rol.

Ne referim la oferirea de informatii utile, atat cu privire la Legea funerara si programul bisericilor si cimitirelor, cat si la datini, obiceiuri si credinte bisericesti. In aceasta perioada, una dintre cele mai mari curiozitati este ce se intampla cu sufletele celor plecati dintre noi in Saptamana Luminata.

Conform Bisericii Ortodoxe Romane, prin Invierea Mantuitorului Iisus Hristos, Raiul se deschide si ramane deschis pana la Duminica Tomei, adica o saptamana intreaga. Oricine isi da obstescul sfarsit in acest interval va merge direct in Rai, “pentru ca lumina Raiului straluceste fiecaruia care moare in aceasta saptamana si pentru ca usile Raiului sunt deschise, iar cele ale Iadului – inchise”.

pompe funebre

Practic, arata firma de pompe funebre, in aceasta saptamana, celor care decedeaza li se iarta toate pacatele savarsite de-a lungul vietii. Mai mult decat atat, cei care se nasc in aceasta perioada vor avea o viata plina de noroc.

Revenind, insa, la subiectul nostru, aceasta veste reprezinta mai mult decat o palida consolare pentru familia indoliata. Mai ales daca persoana trecuta in nefiinta era foarte in varsta sau a patimit mult, in urma unei boli, moartea si ajungerea in Rai sunt echivalente cu oprirea suferintei.

Casa Bucur – servicii funerare complete

Firma de pompe funebre Casa Bucur ofera servicii funerare complete, 24 de ore din 24: imbalsamare / tanatopraxie, transport funerar, inhumare / incinerare, repatriere decedati, ba chiar si consultanta funerara predeces.

Mai mult decat atat, aceasta casa de servicii funerare va pune la dispozitie si numeroase produse: sicrie si capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe, monumente funerare etc.

Aria de acoperire include intreg orasul Bucuresti, dar si judetul Ilfov, iar preturile pornesc de la 0 lei (inmormantare gratuita pentru pensionari, in baza talonului de pensie).

Articol realizat de iAgency.ro

>