Breaking news

Un Trio formidabil în Mega Concertul Primăverii cu Gabriel Cotabiță, Iana Novac și Vlad Miriță

loading...

În data de 4 martie, de la ora 19.00, Casa Sindicatelor din Botoșani va găzdui un spectacol grandios, realizat de către Departamentul Impresariere Organizare Spectacole -D.I.O.S – ARTIST RESOURCES ROMÂNIA, în colaborare cu Filarmonica de Stat Botoșani.

cotabitaOdată cuvenirea primăverii, D.I.O.S.- Artist aduce cel mai îndrăgit buchet muzical, dedicat în mod special doamnelor și domnișoarelor, dar și domnilor care vor să facăo bucurie celor mai speciale ființe din viața lor.

Pe scenă vor urca cei mai învogă artiști ai momentului, care au ales piese speciale pentru Ziua Internațională a Femeii. Gabriel Cotabiță va transmite publicului emoția și bucuria sa de a cânta, oferind piese noi, dar și nemuritorul șlagăr ”Domnișoară, nu pleca!”.

Sunt fericit că voi anunța venirea primăverii prin melodiile mele, la Botoșani. Pot spune că această primăvară va fi mult mai importantă pentru mine, pentru că este prima după ce am renăscut. Revin oricând cu drag în nordul Moldovei şi cu drag aş merge oriunde alãturi de vechii mei prieteni (Liviu Sorinel și Robert Duduc – ce reprezintă acum D.I.O.S.- Artist Resources România), cât şi alãturi de Filarmonica de Stat Botoşani (Manager Mihai Sîrbu), instituție de care mã leagã vechi şi foarte plãcute amintiri! Sunt nişte oameni senzaționali şi adevãrați profesionişti cu care am avut mereu succes şi sãli pline oriunde am fost în țarã”, a spus Gabriel Cotabiță.

Pe aceeași scenă va urca și soprana pop-opera Ianna Novac, dar și tenorul Vlad Miriță.

Alături de Filarmonica de Stat Botoșani, aceștia vor interpreta piese speciale pentru oamenii îndrăgostiți și, bineînțeles, vor face pe rând duete cu protagonistul serii, Gabriel Cotabiță.

”E o onoare să cânt pe aceeași scenă cu Gabriel Cotabiță. Este unul dintre artiștii care mi-au marcat viața profesională, fiind un reper și un exemplu de putere”, a spus Ianna Novac.

Totodată, pe aceeaşi scenă își mai dã concursul un “Mega Band” de excepție- cu participarea extraordinarã (interpretare&acompaniament) a Orchestrei FILARMONICII DE STAT BOTOŞANI: 40 instrumentisti profesionişti.

Manager: Mihai Sîrbu, Dirijor: Daniel Manasi. Prezentator: Liviu Sorinel. În aceeași formulă, spectacolul va continua pe 4 martie la Pașcani , 6 martie la Suceava și pe 7 martie la Iași.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian