Breaking news

Un tren de marfă a deraiat la Timișoara, între staţia Semenic şi Calea Buziaşului

Un tren de marfă aparținând companiei CFR Marfă, format din 24 de vagoane, a deraiat miercuri, pe linia industrială care face legătura între staţia Semenic şi Calea Buziaşului.

tren marfaAccidentul feroviar, soldat doar cu pagube materiale, s-a produs miercuri, la ora 17.30 și s-a soldat cu deraierea a patru vagoane cisternă pline cu motorină.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că miercuri 5 martie a.c., în jurul orei 17.30, pe linia industrială care face legătura între staţia Semenic şi Calea Buziaşului, 4 vagoane cisternă din compunerea unui tren de marfă care transporta motorină, au deraiat iar unul s-a rasturnat, în timpul operaţiunilor de manevră executate de personalul companiei SC International Rail Transport Timişoara”, se arată în comunicatul de presă al CFR Marfă, remis exclusivNEWS.ro.

Trenul de marfă avea în compunere 24 de vagoane şi circula pe linia industrială care aparţine societăţii private SC International Rail Transport Timişoara.

Vagoanele se vor ridica cu mijloace proprii ale societăţii private care administrează această linie de cale ferată. Comisia de investigare va stabili cauzele producerii acestui eveniment feroviar.

Graficul de circulaţie al trenurilor de călători şi de marfă care se desfăşoară pe infrastructura feroviară publică nu a fost perturbat.