Breaking news

Un tren de marfă a deraiat la Ploiești. Trenurile de călători au întârzieri și de o oră

loading...

Deraierea unor vagoane de marfă, la ieşirea din staţia Ploieşti Sud, a dat peste cap traficul feroviar pe ruta Ploiești, astfel că trenurile de călători au întârzieri și de 60 de minute.

tren cfrGhinion curat pentru călătorii aflați în trenurile care tranzitează stația CFR Ploiești. Din cauza deraierii unor vagoane de marfă la ieșirea din stația Ploiești Sud.

Trenurile care circulă prin staţiile Ploieşti Sud şi Ploieşti Vest înregistrează întârzieri între 20 şi 60 de minute ca urmare a deraierii în această dimineaţă a unor vagoane de marfă la ieşirea din staţia Ploieşti Sud.

„Echipele feroviare se află la faţa locului şi intervin pentru reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă. Pasagerii care nu mai doresc să continue călătoria vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile cauzate de acest incident și informează că depune toate eforturile pentru ca pasagerii să ajungă în siguranță la destinație”, se arată în comunicatul de presă al CFR Călători, remis exclusivNEWS.ro.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma deraierii vagoanelor de marfă, înregistrându-se doar pagube materiale prin avarierea liniei ferate și a vagoanelor de marfă care au sărit de pe șine.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>