Breaking news

Un tir încărcat cu 840 de butelii a intrat într-un Logan la Alexandria. Două persoane au fost grav rănite

Două persoane au fost grav rănite joi, după ce mașina Dacia Logan în care se aflau a fost lovită de un tir încărcat cu 840 de butelii, pe Șoseaua de Centură a Municipiului Alexandria. 

accident tir logan alexandriaExplozia de la Mihăilești din 10 iunie când un tir plin cu butelii a ars ca o torță și a pus în pericol casele localnicilor, se putea repeta azi la Alexandria. Un tir încărcat cu 840 de butelii a intrat în plin într-un autoturism Dacia Logan. Nu s-a produs nicio explozie întrucât toate buteliile erau goale.

Accidentul a fost anunțat la 112 de către șoferul de tir.  La fața locului s-au deplasat două Ambulanțe, o autospecială de descarcerare și una pentru stingerea incendiilor.

Cele două victime, pasageri ai autoturismului Logan, au fost scoase dintre fiarele contorsionate și transportate cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria.

În zonă, traficul rutier se desfășoară pe un singur fir iar pompierii acționează pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Militarii s-au deplasat la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stins incendii.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. Pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul, cazul a fost preluat de Poliție.

logan lovit de tir la alexandrialogan - tir buteliitir butelii alexandria