Breaking news

Un timișorean a distrus mașina poliției pentru că polițiștii i-au întrerupt partida de amor cu o prostituată

O mașină a Biroului Poliției Criminale din Timișoara a fost făcută praf de către un timișorean prins de polițiști, în timp ce întreținea relații sexuale cu o prostituată pe calea Șagului.

masina politie distrusaSupărat că polițiștii i-au întrerupt partida amoroasă cu prostituata, bărbatul a făcut praf mașina de poliție, cu ajutorul unei răngi. În ajutorul bărbatului au sărit și trei prieteni de-ai săi.

Patru polițiști care acționau în baza unui plan de acțiune, au observat, în noaptea de joi spre vineri, un șofer care a apelat la serviciile unei prostituate.

În momentul în care polițiștii s-au îndreptat spre mașina unde era bărbatul cu prostituata, pentru a constata infracţiunea în flagrant, bărbatul aflat la volan a demarat în trombă, îndreptându-se spre Chișoda.

Polițiștii au plecat în urmărirea fugarului. Când au reușit să-l prindă în Chișoda, polițiștii au avut parte de o surpriză neplăcută. Bărbatul își chemase în ajutor trei prieteni, și împreună cu aceștia au tăbărât cu răngile pe mașina de poliție.

În urma atacului, Volkswagenul s-a ales cu luneta spartă și cu caroseria serios “şifonată”, maşina urmând să fie reparată.

Ulterior, cei patru bărbaţi au fost identificaţi şi duşi pentru audieri la Parchet. Şoferul a susţinut că a fugit pentru că a crezut că va fi tâlhărit.

Bărbatul prins la curve pe Calea Șagului s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și distrugere.

>