Breaking news

Un bărbat, suspect că ar fi produs atentatul de la maraton, reținut de FBI la Boston

Un bărbat, suspectat ca find autorul atentatului cu bombă de luni de la maratonul din Boston, a fost reținut vineri de FBI, după ce un polițist a fost ucis în campusul universității MIT.

suspect bostonContinuă teroarea și pericolul la Boston. FBI a reușit să rețină un prim suspect în cazul atentatului de la maratonul atletic de luni, însă după ce acesta a împușcat mortal un polițist în campusul universității MIT din Boston.

Ofiţerul de poliţie asigura securitatea în campusul Institutului de Tehnologie al Massachusetts (MIT) din Boston a fost ucis cu focuri de armă, iar zona a fost încercuită de poliţie şi FBI.

Schimburi de focuri şi explozii s-au auzit ulterior în districtul Watertown situat la nord de universitate. Cel puţin un suspect ar fi fost arestat, iar unele surse citate de Boston Globe spun că acesta ar avea legătură cu atentatul de la maraton.

Mai multe dispozitive explozive şi o oală sub presiunea au fost găsite vineri în incidentul din Watertown, în apropiere de Boston.

Agenţii FBI, prezenţi la faţa locului încearcă să stabilească dacă există vreo legătură între acest incident, declanşat după uciderea unui poliţist în campusul Massachusetts Institute of Technology, şi dublul atentat de la maratonul din Boston.

Mai multe dispozitive explozive ar fi fost folosite împotriva poliţiei în incidentul din Watertown, în Massachusetts, a declarat Dave Procopio, purtătorul de cuvânt al poliţiei statului Massachusetts.

Boston Globe citează însă surse aproapiate anchetei care spun că suspectul arestat azi este cel căutat pentru atacul terorist de la maraton.

Un al doilea suspect a fost ucis în timpul schimbului de focuri. Oficiali FBI susțin că atentatele de la maratonul din Boston ar fi fost produs de studenții de la Massachusetts Institute of Technology.