Breaking news

Un student s-a sinucis aruncându-se de pe acoperişul căminului unde locuia în Bucureşti

O nouă tragedie cutremură România. Un tânăr în vârstă de doar 23 de ani, a murit vineri, după ce s-a aruncat în gol de pe acoperişul căminului unde locuia de doi ani.

Tânărul s-a urcat vineri dimineaţă, pe acoperişul căminului de pe Strada Lăcrămioarei Nr. 56 din Sectorul 2 al Capitalei, ameninâînd că vrea să se arunce. După trei ore, de faţă cu poliţia, pompierii şi salvarea, stundetul s-a aruncat de pe acoperis.

Cei şapte negociatori care au venit în faţa căminului, nu au reuşit să-l convingă pe tânăr să renunţe la gestul său. După trei ore de stat pe acoperiş, studentul s-a aruncat în gol sub privirile pompierilor, poliţiştilor şi echipajelor medicale.

Pompierii apucaseră să pună câteva saltale luate din cămin, dar tânărul și-a schimbat poziția din lateralul acoperișului și a sărit din față.

Medicii l-au resuscitat preţ de 45 de minute, însă acesta a murit la spital.

Tânărul a fost incoerent în timpul negocierilor. În momentul în care polițiștii au urcat să îl salveze, tânărul a blocat fereastra de acces.

Tânărul de 23 de ani, a fost abandonat de părinți. Până la 14 ani a locuit în sat în apropierea Bucureștiului, după care s-a mutat în Capitală, unde a locuit în zona Floreasca.

Acesta a fost angajat ca receptioner iar din primul an de facultate consuma droguri. Acesta era antrenor de fitness și a renunțat la Academia de Studii Economice în anul I, susțin surse citate de Antena 3.

Nu se știe cu exactitate care este motivul pentru care tânărul a luat decizia extremă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili motivele care l-au determinat să se sinucidă.