Breaking news

Un șofer a produs un accident la Baia Mare din cauza unei pisici care traversa neregulamentar strada

Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate și s-a oprit într-un contor de gaz și toate astea pentru că a vrut să evite o pisică ce s-a angajat să traverseze neregulamentar strada.

accident pisica baia mareProverbul care spune că dacă o pisică îți taie calea e semn rău, a fost trăit pe propria piele de un șofer începător din Maramureș.

Tânărul a vrut să evite o pisică ce tocmai se angajase să traverseze neregulamentar strada cu gânduri sinucigașe, chiar în noaptea Paștelui Catolic.

Șoferul, posesor al permisului de conducere din luna august 2012, conducea o autoutilitară pe strada Horea din Baia Mare. La un moment dat a încercat să evite o pisică dar a pierdut controlul volanului.

Din fericire pentru pisică, aceasta nu a pățit nimic, însă mașina s-a oprit fix într-un stâlp de curent și într-un contor de gaz, scrie ActualMM.ro. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt importante și vor fi suportate de șoferul ghinionist.

Șoferul a fost testat de polițiști iar aparatul etilotest a indicat zero. Din cauza accidentului gazul a fost oprit la imobilul respectiv, la fel și iluminatul public pentru a se evita producerea unor acumulări de gaze care să ducă la explozii.