Breaking news

Un polițist din Mehedinți și-a împușcat mortal soția pentru că nu a gătit, după care s-a sinucis

loading...

Un bărbat din județul Mehedinți, fost polițist, și-a împușcat mortal soția, în cap, doar pentru faptul că aceasta nu gătise nimic la cină.

politist impuscat in capTragedie incredibilă într-un sat din Mehedinţi, produsă sâmbătă seară. Un tânăr şi-a ucis soţia, după care s-a împuşcat în cap.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a venit acasă și a început să se certe cu soția pentru că aceasta nu a gătit nimic. Nervos că nu are ce mânca, fostul polițist s-a certat rău de tot cu soția lui, scandalul a degenerat iar bărbatul a pus mâna pe pistol și a împușcat-o în cap.

După ce și-a ucis soția, bărbatul și-a tras un glonte în cap și a murit pe loc. Echipajul SMUD sosit la locul crimei, au găsit-o pe femeie în agonie, zbătându-se. În zadar au încercat medicii să o salveze, rănile produse de glonte, au făcut imposibilă stabilizarea femeii.

Cei doi tineri căsătoriţi aveau un copil, elev în clasa a III-a. Dintr-o banală ceartă, copilul a rămas în câteva minute fără ambii părinți.

Polițiștii au ajuns la fața locului au încercuit zona iar împreună cu procurorul criminalist au demarat o anchetă.

Polițiștii spun că bărbatul a folosit o armă artizanală, găsită aruncată la capul patului în care bărbatul şi-a luat viaţa.

Vecinii au declarat anchetatorilor că cei doi soți consumau băuturi alcoolice şi se certau în fiecare seară.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă bărbatul deținea în mod legal arma de foc.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian