Breaking news

Un mort și șapte răniți grav într-un accident produs la Dedulești

Un microbuz în care se aflau şoferul şi opt pasageri s-a răsturnat pe un drum din localitatea Dedulești, la graniţa judeţului Argeş cu judeţul Vâlcea. Din nefericire un pasager a decedat în urma accidentului rutier.

accident microbuz argesO femeie a murit duminică, după ce micorbuzul în care se afla, alături de alte șapte persoane, s-a răsturnat într-o curbă periculoasă în localitatea argeșeană Dedulești. Semeia a murit în drum spre spital, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

„Opt persoane au fost preluate de ambulanțe. Cinci de ambulanțele din județul Vâlcea și trei de către ambulanțele din Argeș. O singură persoană, care a fost și încarcerată, ar prezenta răni ceva mai grave. Șoferul a primit îngrijiri la fața locului.” , a precizat, la Digi24, purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, accidentul s-a produs după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, iar maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului.

Șoferul microbuzului a declarat că un TIR de pe contrasens ar fi circulat cu fază lungă și l-ar fi orbit pe acesta. Astfel, a pierdut controlul volanului, a tras dreapta și a intrat într-un șanț.

Microbuzul se îndrepta către mănăstirea Prislop, din Hunedoara, cu un grup organizat.

>