Breaking news

Un milion de români au urmărit la tv, meciul de handbal dintre România și Danemarca

TVR 2 face audienţă cu meciurile din Campionatul European de Handbal. Aproape un milion de telespectatori au urmărit finalul meciului România – Danemarca.

HANDBAL FEMININ - VALCEA - BRASOVPostul TVR 2 s-a situat ieri seară, în prime-time, pe locul doi în topul audienţelor, pe targetul comercial şi urban (după PRO TV) şi pe locul trei la nivel naţional. Audienţele medii înregistrate de partida dintre echipele feminine de handbal ale României şi Danemarcei, din grupa preliminară A a Campionatului European, au adus la TVR 2 o medie de 661.000 de telespectatori la nivel naţional, în intervalul 21.40 – 23.14 (ceea ce corespunde unui rating* de 3,3% şi unei cote de piaţă** de 8,5% ).

TVR 2 a fost lider de piaţă în minutul cu cea mai mare audienţă a meciului,  înregistrat la 23.08, când, TVR 2 a înregistrat un număr de 963.000 de telespectatori (cu 4,8% rating şi 15,3% cotă de piaţă).

Sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 19.40, TVR 2 va transmite în direct următorul meci al României, împotriva Serbiei, în care fetele noastre vor trebui să obţină cel puţin o remiză pentru a fi sigure de prezenţa în grupele semifinale.

>