Breaking news

Un magazin online de articole pirotehnice iti va oferi sute de modele de petarde

Pentru utilizatorii neavizati de petarde, care le arunca haotic de Revelion in mijlocul multimii sau le folosesc in mod inconstient pe stadioanele de fotbal, aceste articole pirotehnice sunt toate la fel, singura diferenta dintre ele fiind “cate focuri au”.

Aceasta preconceptie este cauzata de faptul ca, pana de curand, singurul loc de unde romanii puteau cumpara materiale pirotehnice era reprezentat de tarabele din piete, pocnitorile si artificiile fiind comercializate de vanzatori ambulanti. Singurul scop al acestora este sa faca profit cu orice pret, fara sa ii intereseze diversificarea ofertei, aducerea celor mai noi produse din afara si cu atat mai putin siguranta clientilor.

Totusi, recent si-a facut aparitia pe piata Ekopiro, magazin online de petarde, artificii, rachete de Revelion si alte produse similare, care a ajuns si in Romania dupa experienta si succesul din Ungaria, Cehia si Slovacia. Ekopiro se remarca in primul rand prin varietatea de produse, toate provenite exclusiv de la branduri renumite in domeniu. Acest lucru inseamna ca fiecare client va gasi ceea ce isi doreste, dar si ca produsele vor functiona ireprosabil, exact ca in filmuletele de prezentare de pe site, fara riscul ca acestea sa nu se aprinda sau, mai rau, sa se detoneze accidental.

Totodata, pe langa produsele de cea mai buna calitate, Ekopiro ofera clientilor sai un serviciu la fel de important: educatia cu privire la depozitarea si detonarea petardelor, artificiilor, rachetelor si a celorlalte materiale pirotehnice. Astfel, toate produsele comercializate de acest magazin online vin insotite de ambalajul original, pe care sunt trecute masurile de siguranta si contraindicatiile cu privire la fiecare produs in parte. Chiar daca esti un versat al materialelor pirotehnice, citeste de fiecare data instructiunile, pentru ca fiecare produs este unic in felul sau.

Revenind la petarde, trebuie sa stii ca pe site-ul Ekopiro gasesti trei mari categorii de produse: categoria P1 – cu vanzare peste 18 ani, categoria F2 – cu vanzare peste 18 ani si categoria F3 – cu vanzare peste 21 de ani. Acestea difera intre ele in functie de dimensiuni, intensitate si numarul de focuri, cele din categoria F3 fiind cele mai puternice, tocmai din acest motiv varsta utilizatorilor trebuie sa fie ceva mai avansata.

Iata ce tipuri de petarde gasesti la Ekopiro:

  1. Categoria P1 – cu vanzare peste 18 ani

– preturi cuprinse intre 3,40 Lei si 87,10 Lei;

– produse de la branduri precum Piccolo, Megatresk, Shark, Exploder, Dum Bum, Funkenschlag, Scream;

– aceasta categorie cuprinde Nebelschlag – fumigena + petarda;

  1. Categoria F2 – cu vanzare peste 18 ani

– preturi cuprinse intre 2,40 Lei si 41 Lei;

– produse de la branduri precum Dum Bum, RC 1, Piccolo, Skull, Hammer, Crash!, Pirat, Kalashnikov, Wild Bull Dog, Little Cobra, Little Atomyc;

  1. Categoria F3 – cu vanzare peste 21 de ani

– preturi cuprinse intre 3,40 Lei si 344,50 Lei;

– produse de la branduri precum Mini Dum Bum, Pirat, La Bomba, Titanblitz, Viper, Adrenaline, Silvery Flower, Apache Warior, Bad Bull Dog, Trueno, Jumbo Color Thunder, Jep, Bomb Black etc;

– aceasta categorie cuprinde Coada Dragonului, cu o lungime de 5 metri.

>