Breaking news

Un interlop l-a înjunghiat pe un asistent de la Spitalul Judeţean Cluj

Un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj a fost înjunghiat, marţi dimineaţă, de Marius David, zis Gore, un cunoscut interlop local.

upu.clujUPDATE 12.41: Poliţiştii clujeni l-au prins pe interlop şi l-au condus la audieri. El este acuzat de tentativă de omor.

Imediat după producerea incidentului,  agresorul a fugit din spital şi  acum este căutat de Poliţie. Gore a fost internat luni la ora 22.30, acuzând dureri abdominale şi stare generală proastă. Medicii i-au făcut analize a stat sub perfuzii până la ora 5.30 dimineaţa după care l-a înjunghiat pur şi simplu pe un asistent. Acesta s-a ales că răni pe braţe şi torace, fiind operat de urgenţă.

Dimineaţa în jurul orei 5.30 a devenit şi-a scos branula, a devenit agtitat, a scos un cuţit şi a atacat un brancardier. Rănile au fost destul de grave, la momentul acesta pacientul se simte bine. Acum se efectuază o anchetă. El este un pacient recalcitrant. A venit duminică la UPU, a făcut scandal dar nu de aşa manieră. La momentul acesta toată lumea este speriată. Există o firma de pază, agentul era în faţă, iar incidentul a avut loc undeva în spate“, a spus un reprezentant al spitalului.

Poliţiştii au început să îl caute, iar o echipă de procuori cercetează condiţiile în care s-a produs agresiunea.

E căutat de politiştii din Cluj. De la 5.30 am constituit echipe pentru găsirea lui. Nu e la prima abatere. Nu de puţin timp a fost internat la Clinica de Psihiatrie. A avut un comportant agresiv. Se prezenta la UPU sub diferite pretexte. Aseară a spus că nu are pofta de mâncare şi vrea medicamente pentru poftă de mâncare. Medicii de acolo îl cunosc. Avem zone unde îl căutăm, sperăm să-l găsim în cel mai scurt timp“, a declarat Marcel Bontidean, şeful Poliţiei Cluj Napoca.

Marius David a fost capul lumii interlope din Cluj la mijlocul anilor ’90, fiind arestat iar ulterior condamnat pentru mai multe scandaluri în care a fost implicat împreună cu prietenii săi Sebastian Chira şi Mesi.

>