Breaking news

Un cunoscut vloger român a fost jefuit in locuinta sa din Belgia!

loading...

Unul dintre cei mai urmariti vlogeri din Romania cand abia aparuse moda, a fost jefuit in propria locuinta din Belgia, unde acesta s-a mutat de cativa ani.
Valy Jacob si-a dezvaluit drama prietenilor vlogeri din Romania iar informatiile au inceput sa circule. Din casa fostului vloger roman, au fost furate bunuri si sume considerabile in valoare de 13.000 euro. O bicicleta performanta, un laptop, o statie de jocuri noua si 6.000 euro cash pe care Valentin Lupu ii avea economisiti pentru o vacanta in luna martie.

M-am trezit cu usa stricata si apartamentul dat peste cap. Primul lucru pe care m-am gandit sa-l verific, a fost biroul, in care imi tineam banii pentru o vacanta in Spania pe care mi-o doream de anul trecut. Fix de asta n-am scapat. Banii nu mai erau, la fel si alte cateva bunuri pe care le achizitionasem nu cu mult timp in urma“, a marturisit Vali unei cunoscute vlogerite de la noi.

Valy Jacob sau Valy Wolf, asa cum era cunoscut in mediul online, a apelat la politia din Anvers dar nu au putut da de urma hotilor.
Am sunat la politie, au venit, au vazut, au plecat. Nu m-au mai contactat de atunci, de parca nici nu s-a intamplat. Nu e deloc diferit in strainatate. Vreau sa ma intorc in Romania cat pot de repede si sa muncesc pentru dorintele mele la care nu voi renunta niciodata” – declara vlogerul catre reporterii exclusivnews.ro

Valentin a fost creator de continut in mediul online, bucurandu-se de un numar mare de abonati pana cand contul i-a fost inchis din cauza incalcarii dreputurilor de autor. A incercat sa isi creeze un nou canal unde sa isi recastige publicul dar nu a reusit. S-a retras in Belgia pentru a lucra ca bucatar, locuind alaturi de familia sa.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>