Breaking news

Un copil de șase ani a înviat după ce a stat îngropat trei ore în nisip

Nathan Woessner, un copil în vârstă de 6 ani din Statele Unite, a înviat în mod miraculos după ce a stat preț de trei ore îngropat în nisip.

copil ingropat in nisipUn copil din Statele Unite a uimit medicii după ce a reușit să revină la viață deși a stat timp de trei ore sub o tonă de nisip.

Tragedia cu happy end, s-a produs într- excursie, în care Nathan Woessner plecase împreună cu tatăl său și cu un prieten al acestuia. Copilul a fost înghițit de nisip într-o fracţiune de secundă, în timp ce escalda o dună de nisip în nordul statului Indiana.

Era lângă mine și în secunda următoare a dispărut„, a declarat tatăl său.

După mai bine de trei ore, salvatorii chemaţi de prietenul tatălui lui Nathan au reuşit să scoata trupul copilului la suprafaţă.

“Era rece, nu avea puls şi nu respira”, au declarat medicii de pe ambulanţă.

Ca să le dea însă o speranţă părinţilor, medicii au decis să nu ducă trupul copilului la morgă, ci la  spital. “Noi nu mai aveam nicio speranţă, însă am făcut asta pentru părinţi”, au mai spus medicii.

În timp ce ambulanţa se deplasa spre spital, maşina a trecut peste un dâmb în asfalt şi s-a zguduit puternic.

”Atunci am observat ceva ciudat. O mişcare în pieptul băiatului, iar rana pe care o avea în zona capului a început să sângereze„, a povestit medicul.

Câteva minute mai târziu copilul a devenit conştient şi a deschis ochii.

„Practic a înviat. Singura explicaţie este efectul pe care mişcarea brutală a maşinii a avut-o asupra corpului copilului. A fost ca o resuscitare. Este o minune: şi-a revenit după ce a fost trei ore mort”, a conchis medicul.

După această experiență, atât copilul cât și tatăl acestuia vor sta departe de nisip și de dunele din Indiana.

>