Breaking news

Un concurent Junior Chef a mers la cursuri de gătit în America

Luni, de la ora 20:30, la Antena 1, emoţiile, spontaneitatea, momentele amuzante, replicile pe măsura personalităţii copiilor, dar şi preparatele gustoase sunt ingredientele care vor condimenta show-ul din fiecare zi de luni a săptămânii la Junior Chef.

Aron Horia Ciocan - junior chefCei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, au dificila misiune de a departaja, după ce preselecţiile au avut loc deja, peste 100 de copii extraordinar de talentaţi în domeniul gastronomic, astfel încât să rămână înscrişi în concurs mai puţin de jumătate.

Copiii sunt hotărâţi să câştige, pentru că arta culinara este, pentru fiecare dintre ei, o mare pasiune. Telespectatorii adulţi vor rămâne uimiţi de varietatea de meniuri pe care prichindeii ştiu să le pregătească şi, apoi, să le monteze cu gust, în farfurie. Unul dintre cei mai dedicaţi prichindei este Aron Ciocan, bucătăraşul care s-a apucat de gătit după ce s-a uitat la Harry Potter: „Am văzut în film că un vrăjitor amesteca tot felul de ingrediente ciudate, un ochi, un picior într-o poţiune pentru a-i transforma pe elevi. M-am gândit să încerc şi eu. Şi cum nu aveam la îndemână ochi şi cozi şi alte ciudăţenii, am început să amestec diferite ingrediente, făină cu ouă, zahăr şi ce am mai găsit prin bucătărie”, povesteşte concurentul.

Lui Aron nu doar îi place să gătească, dar se şi pricepe la asta: „Când suntem prea comozi ca să gătim, el se ocupă de prânzul nostru”, mărturiseşte mama concurentului. La vârsta de patru ani când trebuiau să i se citească poveşti, puştiul îşi ruga părinţii să-i citească reţete din cartea de bucate a mamei. Şi când părinţii şi-au dat seama că nu este doar o joacă, ci o mare pasiune, Aron a mers în Statele Unite la cursuri culinare, unde spune el „Am învăţat o mulţime de reţete, ştiu bine acum să pregătesc shrimpi”.

Telespectatorii care nu vor rata marea premieră a celui mai spectaculos show cu copii, „Junior Chef”, luni, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla ce are Horia Vîrlan în comun cu Aron, dar şi dacă puştiul i-a impresionat pe cei trei juraţi.

>