Breaking news

Un concurent îşi aduce soția la ”iUmor” pentru a impresiona jurații

loading...

Venit pentru a doua oară la ”iUmor”, duminică, de la 20.00, la Antena 1, pentru a impresiona jurații, un concurent a aruncat în luptă toate atuurile, inclusiv pe soția sa.

Andrei Gîrjob a revenit la ”iUmor” după ce apariția sa în sezonul al doilea i-a crescut popularitatea. Mai mult, cu ocazia revenirii, Andrei a aflat că se situează pe primul loc în topul celor mai drăguți concurenți ”iUmor” făcut de Delia. De această dată, Andrei a încercat să ”fure” voturile juraților cu un număr de magie folosind cărți de joc. Iar în încercarea sa de a obține LIKE-urile necesare, Andrei Gîrjob a adus-o chiar și pe soția sa în public pentru a-l ajuta în numărul său cu… un sărut!

Dacă a reușit iluzionistul să își îndeplinească scopul, telespectatorii vor afla duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1. La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>