Breaking news

Un concurent de la Burlăcița s-a gândit să-și facă vasectomie

 Îngrijorat că sunt prea mulți pământeni, Silviu, la „Burlăciţa” s-a gândit să își facă vasectomie: Deja suntem prea mulţi oameni pe pământ. M-a bătut gândul să îmi fac vasectomie.

burlacita - antena 1Se strâng rândurile în competiţia pentru inima burlăciţei Andreei Mantea.

Au trecut deja două luni de când am plecat în această aventură, iar alături de mine au rămas şapte bărbaţi. În mod categoric mă văd cu fiecare dintre ei, cu fiecare pot avea o relaţie, mai scurtă sau nu, mai pasională sau mai cerebrală, mai copilăroasă sau mai serioasă. Dar eu nu caut orice fel de relaţie, caut bărbatul care să îmi fie soţ. Visez la o familie şi vreau să văd care dintre ei se apropie de tiparul bărbatului care să îmi fie alături o viaţă întreagă”, a declarat protagonista show-ului „Burlăciţa”, în cadrul celui de-al optulea episod al reality-show-ului, difuzat joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Pentru că vrea să le acorde şanse egale tuturor, iar Silviu îi datorează deja o explicaţie, legată de faptul că nu îşi doreşte copii, Andreea l-a invitat la o întâlnire privată pe braşovean, făcându-i totodată o surpriză de proporţii. Fără să aibă habar încotro se îndreaptă, Silviu a ajuns la o întâlnire cu fratele său, pe care nu îl mai văzuse de şase ani, fiind stabilit în America, şi cu soţia acestuia şi cele două micuţe ale familiei.

„Motivele pentru care nu păstrează legătura nu mă interesează, presupun că sunt întemeiate. Poate întâlnirea cu nepoţelele lui îl va face să îşi schimbe părarea. E ultima armă pe care o mai am, unica soluţie pe care o mai văd!” a declarat Andreea.

Silviu însă pare greu de convins. „Deja suntem prea mulţi oameni pe pământ. M-a bătut gândul să îmi fac vasectomie”, a mărturisit el echipei de producţie.

Cum a reacţionat concurentul în momentul în care şi-a întâlnit familia, dacă această întâlnire îi va schimba în vreun fel percepţia despre copii şi, mai ales, cum a reacţionat Andreea la aflarea veştii că Silviu a fost la un pas de a-şi face o operaţie de vasectomie, rămâne de văzut joia aceasta, de la 20:30, în incendiarul reality show „Burlăciţa”, la Antena 1.

>