Breaking news

Un cocalar de România a vrut să pozeze în macho dar s-a făcut de râs

loading...

Un tânăr de circa 30 de ani, din România a s-a tras în poză într-o ipostază din cauza căreia, râde toată lumea de el. A vrut să pară macho dar s-a umplut de penibil.

cocalar de romaniaTânărul și-a legat un batic în cap, și-a dat jos chiloții de pe el, păstrând doar un tricou. Astfel „costumat”, băiatul p-a așezat în fund sprijinit de un perete, cu o felie de pâine în mână și cu o sticlă de tărie așezată în dreptul organului sexual.

În această ipostază, s-a tras în poză tânărul cocoalar, reușind să se facă de râs. Cu sticla așezată între picioare, fix în dreptul organului sexual, tânărul a vrut să demonstreze cât de ”dotat” este. Atât de ”dotat” încât sticla i-a acoperit în întregime bărbăția.

Mândru nevoie mare de fotografia artistică, bărbatul și-a postat poza pe rețeaua de socializare, unde a primit doar comentarii negative, multe dintre ele venind de la femei. Așadar efectul fotografiei nu a fost cel scontat. Fetele fiind dezamăgite de ”dotare” care este atât de evidentă încât lipsește din peisaj.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>