Breaking news

Un camion cu butelii GPL s-a ciocnit cu un autoturism pe DN 72 în localitatea Dărmănești

Un camion încărcat cu butelii cu GPL s-a ciocnit cu un autoturism, luni, pe DN 72, în localitatea dâmboviţeană Dărmăneşti, iar reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au izolat zona, după ce camionul a rămas înclinat lângă un şanţ, spun că nu există pericol de explozie.

isuÎn acest moment  la faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri militari de la detaşamentul Moreni, care asigură zona.

Autovehiculul încărcat cu butelii cu GPL nu prezintă niciun pericol de explozie. Maşina este puţin înclinată lângă şanţul şoselei şi urmează să fie tractată şi readusă pe şosea”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri rezultă că accidentul s-a produs după ce o femeie aflată la volanul unui autoturism a făcut un viraj la stânga pentru a intra în curtea unei locuinţe, moment în care autoutilitara cu butelii, care intrase în depăşirea maşinii, a intrat în coliziune cu aceasta.

Femeia aflată la volanul autoturismului a suferit răni la o mână şi a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, fiind în stare stabilă, în afara oricărui pericol.

În acest moment traficul se desfășoară pe un singur sens pe DN72, Târgovişte-Ploieşti, în localitatea Dărmăneşti sub supravegherea polițistilor.