Breaking news

Un calendar erotic cu preoţi români face valuri în presa internațională

Un calendar cu bărbaţi dezbrăcați în ipostaze erotice, despre care se crede că ar fi preoţi ortodocşi români a făcut înconjurul lumii, stârnind un val de controverse.

calendar sexy preotiCalendarul conține fotografii cu bărbați îmbrăcaţi în straie bisericeşti ce pozează în ipostaze erotice.

În alte fotografii apar bărbaţi îmbrăcaţi în veşminte preoţeşti specifice bisericii ortodoxe, iar în majoritatea imaginilor, alături de ei se află bărbaţi la bustul gol în diverse ipostaze sexy.

Ziarele din Marea Britanie și SUA susțin că în fotografiile din calendarul gay apar și preoţi ortodocși din România.

„Huffington Post“, a publicat un articol cu titlul: „Preoţi ortodocşi români realizează un calendar gay incendiar pentru 2013“.

Firma care comercializează calendarul susţine că tinerii din imagini ar fi preoţi din ţări est-europene, inclusiv din România.

Reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române susțin că ar fi făcut verificări şi ar fi constatat că niciunul dintre tinerii care apar în calendar nu este preot ortodox.

Cele 12 fotografii erotice în care apar bărbaţi în straie bisericeşti pot fi găsite pe pagina de Facebook dedicată calendarului. În dreptul fiecărei imagini există o descriere care nu are nicio legătură cu cele sfinte.

Calendarul cu pricina costă 10 euro și este comercializat și pe site-ul orthodox-calendar.com.

calendar preoti

>