Breaking news

Un bucureştean a fost la un pas de a fi lovit de o stea ornamentală

loading...

Un bucureștean a fost la un pas de a fi lovit în cap de o stea ornamentală, amplasată greșit pe un stâlp din Piața Universității. Bărbatul a postat pe facebook o fotografie cu steaua căzută, întrebându-se dacă să se considere norocos și dacă să-și pună o…dorință.

stea decoratiune craciun bucurestiUn tânăr din București se poate considera norocos, căci a scăpat fără a fi lovit de o stea ornamentală, din metal, ce s-a desprins de pe un stâlp din Piața Universității.

Decorațiunea de Crăciun, amplasată greșit și în nesiguranță de angajații primăriei, a căzut la câţiva centimetri de tânărul bucureștean.

După ce a tas o sperietură zdravănă, tânărul a fotografiat steaua căzătoare și a postat pe facebook, fotografia însoțită de următorul mesaj: Lângă mine a căzut o stea… să îmi pun o dorinţă? Sau să mă bucur că n-a căzut pe mine? Mulţumiri băieţilor de la primărie care le-au montat, pentru că au făcut posibilă această minune în perioada Crăciunului! Cred că am să-mi pun totuşi trei dorinţe! (De la 3 la 9 dorinţe… fără suspendare). 

Steaua a căzut în stația RATB de la Piața Universității, o zonă intens circulată mai ales în această perioadă întrucât acolo se desfășoară Târgul de Crăciun.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>