Breaking news

Un BMW s-a făcut praf la Țigănești, după ce a dărâmat două garduri

Accident spectaculos, noaptea trecută, în jurul orei 1.00, în comuna Țigănești, din județul Teleorman. O mașină marca BMW a fost distrusă în totalitate după ce a intrat în mai multe garduri de pe marginea drumului.

accident bmw tiganestiSpectaculosul accident s-a produs vineri spre sâmbătă noaptea, din cauza șoferului, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

La capătul unei curse spectaculoase, odată ajuns cu mașina pe raza comunei Țigănești, șoferul turmentat a ras două garduri de lemn și s-a oprit într-unul de beton.

Proprietarii  gardurilor dărâmate au ieșit rapid din case, speriați de zgomotul puternic. Din autoturismul grav avariat au ieșit cinci tineri ,,tăvaliți,, bine și plini de sânge, potrivit Total Impact.

Martorii aflați la fața locului susțin că nu au văzut care dintre cei cinci se afla la volan, motiv pentru care încă au dubii cu privire la persoana care s-a prezentat ca fiind șoferul în cauză. Tânărul care s-a dat drept conducător auto al mașinii s-a ,,chinuit,, să sufle în etilotest. Într-un final, alcooltestul a arătat un 0, 24 % .

La un moment dat s-a vehiculat ideea că unul dintre cei care se aflau în mașină ar fi angajat al SRI Teleorman, pe nume Ionuț. Pentru că informația nu era de neglijat, reporterii Total Impact au mers direct la el și l-au întrebat: ,,ce s-a întâmplat?,,..răspuns: ,,nu știu,,….Întrebarea  a doua: ,, cine a condus mașina?,, răspuns: ,,nu știu,,….Întrebarea a treia: ,, sunteți angajat al SRI?,, …răspuns: ,,nu știu,,..

La scurt timp după ,,interviu,, s-a  spart gașca. Tânărul șofer a plecat cu mașina poliției la sediul din Alexandria pentru a da o declarație, ceilalți patru pasageri s-au refugiat într-un  autoturism.

>