Breaking news

Un bătrân din Agnita, bătut cu bestialitate și jefuit în propria casă de trei tineri

Un bătrân în vârstă de 88 de ani din localitatea sibiană Agnita a fost bătut și jefuit în propria locuință de trei tineri.

În dimineața zilei de 13 noiembrie, N. Teodor, a fost victima unui jaf  comis de către trei tineri, dintre care doi minori și unul în vârstă de 18 ani. În jurul orei 04.00 bătrânul și-a adunat toate puterile și a sunat la Poliția Orașului Agnita unde a povestit oameniilor legii că a fost victima unei tâlhării.

Agresorii au profitat de faptul că bătrânul locuia singur, au pătruns în incinta imobilului prin efracție, reușind să sustragă suma de 3100 de lei si un ceas de mană.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a efectua o anchetă și au reușit să îi prindă pe infractori.

”Cei trei tineri agresori in varsta de 14,15 si 18 ani sunt audiați la această oră în prezența unui avocat urmând ca procurorul de caz sa emită ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine urmează să fie propuși judecătorilor pentru arestare preventivă.”, a declarat pentru exclusivNews.ro, Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al IJP Sibiu

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în stare gravă, medicii reușind să îl stabilizeze.

În momentul de față bărbatul este internat la Secția de Neurochirugie, a suferit traumatism cranio-facial, cu multiple echimoze și plăgi scalp, contuzie dorso-lombară, contuzie cervicală, și escoriații membre superioare.”, a declarat pentru exclusivNews.ro, Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Starea pacientului este stabilă în momentul de față, medicii sunt optimiști în privința procesului de recuperare.

>