Breaking news

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un ofițer de poliție cu 8000 de lei

Un bărbat din judeţul Ilfov, a fost prins marţi, în flagrant, în timp ce încerca să ofere 8000 de lei, drept mită, unui agent de poliţie din Snagov.

La data de 17.12.2019, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Direcția Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti și Județul Ilfov (D.A.M.B.J.I.), sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au prins în flagrant o persoană fără calitate specială, cu prilejul remiterii sumei de 8000 lei unui ofițer de poliție din cadrul IPJ Ilfov – Poliția Stațiunii Snagov, martor denunțător, pentru ca acesta să propună o soluție de clasare într-un dosar penal în care inculpatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Dosarul s-a constituit în urma denunțului depus la D.A.M.B.J.I. de lucrătorul de poliție cu privire la faptul că, în luna septembrie 2019, cu ocazia audierii bărbatului cercetat, acesta i-a promis suma de 2000 de lire în scopul menționat.

Ca urmare a audierii, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov a dispus față de persoana în cauză punerea în mișcare a acțiunii penale și cercetarea sub măsura controlului judiciar, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

>