Breaking news

Un avion s-a prăbuşit la Teheran. 176 de persoane au murit

loading...

Catastrofă aviatică în Iran. Un avion Boeing 737 cu 176 de pasageri la bord, care aparţinea companiei Ukraine International Airlines, s-a prăbuşit în miercuri dimineaţă pe aeroportul din Teheran, la scurt timp de la decolare.

Potrivit declaraţiilor făcute de Preşedintele Ucrainei, toţi pasagerii şi membrii echipajului avionului Boeing 737 prăbuşit la Teheran, ″sunt morţi″⁣, .

„Potrivit datelor preliminare, toţi pasagerii şi membrii echipajului au murit. Ambasada noastră este în curs de a clarifica informaţii privind circumstanţele acestei tragedii şi lista celor decedaţi”, a scris Zelenski pe pagina sa de Facebook.

Potrivit serviciului de monitorizare a zborurilor FlightRadar24, avionul care s-a prăbuşit lângă Teheran efectua zborul PS 752 şi se îndrepta spre Kiev. Aeronava era în funcţiune de trei ani.

Agenţia de presă Fars News susţine că aeronava a luat foc la două minute de la decolare şi s-a prăbuşit de la o înălţime de 2500 de metri.

Ambasada Ucrainei de la Teheran a exclus posibilitatea unui atac terorist, menționând că avionul s-a prăbușit în urma unei defecțiuni tehnice la motor, relatează CNN.

„Din primele informații, avionul s-a prăbușit din cauza unei defecțiuni la motor. Versiunea unui atac terorist sau a unui atac cu rachete este momentan exclusă”, a anunțat ambasada prin intermediul unui comunicat.

loading...