Breaking news

Un autocar plin cu copii s-a răsturnat între Râșnov și Pârâul Rece

Cod roșu de intervenție în județul Brașov după ce vineri seară, un autocar care transporta copii s-a răsturnat pe DN 73A, între Râșnov și Pârâul Rece.

autocar copii rasturnat brasovUn autocar s-a răsturnat în urmă cu puțin timp, la ieșirea din Predeal spre Pârâul Rece, în județul Brașov.

La nivelul județului Brașov, a fost activat planul roșu de intervenție și au fost alertate echipaje de pompieri salvatori, echipaje medicale SMURD și SAJ.

La fata locului, salvatorii intervin cu trei autospeciale de stingere, o descarcerare, trei ambulante SMURD, patru autospeciale pentru transport personal și victime multiple.

De asemenea, 7 echipaje ale Serviciului de Ambulantă Judetean Brasov intervin la fata locului.

Din 36 de oameni, 12 sunt răniți, unul încarcerat. 10 au leziuni la nivelul membrelor. Toate persoanele sunt conștiente. Au fost mobilizate echipe din județele Brașov și Prahova, de la Ambulanță, Pompieri și SMURD. Elicopterul de la Mureș este în așteptare, dacă va fi nevoie. Răniții vor fi transportați la cel mai apropiat spital de urgență, cel mai probabil la Brașov”, a declarat Raed Arafat.

In sprijin, la locul intervenției au fost prealertate autospeciale pentru transport personal și victime multiple de la ISU Sibiu, Covasna și Prahova.

>