Breaking news

Un autobuz a fost la un pas să cadă de pe un pod la Constanța

Un șofer a fost la un pas să-și piardă viața, după ce autobuzul pe care-l conducea a fost cât pe ce să cadă de pe un pod din Constanța.

autobuz pod constantaUn șofer care conducea un autobuz al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa, a fost la un pas să cadă cu autobuzul de pe un pod, pentru că i s-a făcut rău la volan.

Şoferul a pătruns cu autobuzul pe contrasens, a rupt balustrada podului de la Butelii şi a rămas suspendat pe firele înaltă tensiune de pe pod.

Șoferul a avut noroc cu cablurile electrice de care s-a agățat autobuzul, care a fost la un pas de a se prăbuși peste alte mașini de la o înălțime de 15 metri.

Șoferul se afla singur în autobuz, întrucât venea de la depoul regiei de transport și se îndrepta către traseul urban.

Şoferul RATC a reuşit să iasă din autobuz fără a fi rănit. Se pare că i s-a făcut rău la volan şi a pierdut controlul autovehiculului”, a afirmat şeful Serviciului Poliţiei Rutiere  Constanţa, Ciprian Sobaru.

Pentru că sub pod era un șantier unde se aflau muncitori iar lângă pod, mai multe gospodării, autoritățile au evacuat mai mulți localnici pentru a evita o posibilă tragedie ca urmare a prăbușirii autobuzului.

Zona a fost total blocată pe Podul Buteliilor, până când pompierii au reușit cu o macara să repună pe pod, autobuzul.

>