Breaking news

Un alt secret a fost desconspirat în casa Mireasã pentru fiul meu!

De-a lungul timpului, echipa Mireasã pentru fiul meu s-a dovedit a fi una foarte vigilentã, reuşind sã scoatã la ivealã chiar şi cele mai ascunse intenţii sau secrete ale concurenţilor.

mireasa pentru fiul meuÎn gala din aceastã searã, de la 20:30, Mirela le propune telespectatorilor un nou subiect foarte interesant.

S-ar pãrea cã trecutul amoros al unei concurente, care în prezent formeazã în cuplu în emisiunea, s-a intersectat la un moment dat cu al unui fost concurent al ediţiei anterioare.

Intre cei doi se pare cã s-ar fi înfiripat o idilã chiar înainte de începerea celui mai nou sezon al emisiunii, singurul impediment în calea relaţiei lor fiind intrarea fetei în competiţie.

De curând, tânãrul i-a trimis o scrisoare de dragoste în care îşi exprimã dorinţa de a relua relaţia, vãzând cã în emisiune, fata şi actualul ei iubit traverseazã o perioadã dificilã.

Cine sunt protagoniştii amorosului triunghi, telespectatorii vor putea afla urmãrind gala Mireasã pentru fiul meu, difuzatã în aceastã searã, de la 20:30, la Antena 1.