Breaking news

Un alt mod de a iti decora casa

loading...

Exista o tendinta crescanda in achizitionarea de flori artificiale in ziua de azi, avand in vedere efectul decorativ al acestora intr-o casa. Cele mai populare tipuri sunt cele cu un singur bulb, dar astfel de plante de orice fel pot fi cumparate cu usurinta datorita tehnologiei avansate si abilitatilor creative ale designerilor florali.

flori artificialeFlorile artificiale sunt utilizate in scopuri decorative, de la cele simple pana la aranjamente foarte complexe. Nu este nevoie de multa munca pentru a aranja astfel de plante in multiple combinatii. Un vas decorativ adecvat sau o vaza de sticla mare va spori frumusetea acestor flori artificiale ieftine si poate fi de ajuns o singura tulpina sau mai multe intr-o vaza pentru a spori frumusetea si atmosfera pozitiva a spatiului unde sunt expuse.

Acest lucru nu este de obicei posibil cu tulpinile florale vii, prin urmare florile artificiale nu vor fi irosite daca nu sunt sunt taiate la lungimea corecta. Clientii de tip magazine prefera aranjamente florale artificiale en gros care pot fi produse intr-o selectie larga si variata. Exista o multitudine de tipuri de flori ieftine care pot fi facute si cumparate la comanda, cum ar fi trandafirii, garoafele, margaretele, crinii, orhideele si multe altele.

Acestea sunt populare deoarece acestea sunt mai ieftine decat cele vii cu diferite dimensiuni si culori. Multe aranjamente florale vii sunt dificil de achizitionat, deoarece acestea nu pot fi disponibile in anumite sezoane. De exemplu, crinii, care se gasesc numai in anumite zone, pot fi usor de gasit in varianta artificiala. Trebuie mentionat ca acestea rezista mai mult si mai bine de-a lungul timpului, fara a prezenta semne de deteriorare asa cum se intampla cu plantele vii care sunt expuse, mai ales intr-un spatiu inchis si mai intunecat.

Florile lor mari, in forma de palnie, pot fi usor modelate pe o tulpina cu orice numar de bulbi. Prin urmare, crinii albi sunt preferati, deoarece acestia sunt netezi si gratiosi. Aranjamentele artificiale de culoare alba arata elegant pe o singura linie creativa, iar o cultura a crinului artificial poate fi foarte eleganta, cu o singura tulpina intr-o frumoasa vaza decorativa.

Partile artificiale ale florilor pot imbunatati mediul in care se afla. Accesorii cum ar fi crengi, frunze, ramuri si fructe artificiale pot fi amestecate fara probleme cu tulpinile pentru o prezentare eleganta si realista. Multe flori artificiale en gros ieftine pot fi cumparate cu usurinta de la orice magazin floral cu vechime sau platforme online datorita disponibilitatii Internetului.

Plantele artificiale sunt preferate astazi in decorarea florala, deoarece acestea pot fi puse la dispozitie intr-o multime de idei si combinatii. Tulpinile pot fi taiate la orice lungime pentru a produce un aranjament floral care devine o capodopera in miniatura. Nu va faceti griji cu privire la taierea tulpinii prea scurta, deoarece unele flori cu tulpina artificiala permit o reintroducere a unor bucati suplimentare pentru a le face mai lungi.

loading...