Breaking news

Un agent de poliție și-a bătut soția chiar în fața secției de poliție

Un poliţist a fost filmat în timp ce îşi bătea soţia, în stradă, chiar în faţa arestulului Poliţiei Municipiului Bucureşti.
Bărbatul a fost filmat de o echipă a Digi 24, în timp ce-și lovea cu bestialitate soția, chiar sub ochii colegilor care nu au intervenit în apărarea femeii.
Femeia era bătută în timp ce stătea în mașină, pe locul din față. Agentul tocmai îşi terminase tura şi se pregătea să plece acasă. N-a găsit însă cheia de la maşină, iar după câteva minute de căutări a început să îşi verse mânia pe femeie. Pricina de ceartă a fost o presupusă relaţie extraconjugală, de care subofiţerul îşi acuză consoarta.

În timp ce loviturile şi insultele curg, colegii poliţistului par să nu vadă nimic. Subofiţerul îşi loveşte nestingherit femeia, minute la rând. În mod surprinzător, nimeni nu intervine, deşi scena se petrece la intrarea într-o unitate de poliţie.

Un poliţist în uniformă trece fără să reacţioneze pe lîngă agresor şi pe lîngă femeia care strigă ca din gură de şarpe. Într-un tîrziu, un alt poliţist încearcă să aplaneze conflictul. Prezenţa agentului nu-l opreşte însă pe bătăuş.

După aproape o jumătate de oră, timp în care i-a cărat pumin soției ca și cum ar fi dat într-un sac de box, polițistul a găist cheile și a plecat cu mașina.

După ce imaginile au ajuns la și la șefii polițistului acesta riscă să fie deat afară din Poliția Română.

>