Breaking news

Ultimele clipe din viața lui Ionuț Anghel. Bunica l-a lăsat nesupravegheat două ore

Aurica Anghel, bunica lui Ionuț Anghel, copilul ucis de maidanezi, l-a lăsat pe acesta și pe fratele lui, nesupravegheați în parc, mai bine de două ore.

ionut anghelLa două săptămâni de la tragedie, au apărut și primele imagini surprinse cu Ionuț Anghel în Parcul Tei din București, înainte cu câteva minute ca acesta să fie ucis de maidanezi.

Potrivit imaginilor publicate de cancan.ro, Aurica Anghel, i-a lăsat nesupravegheați pe Ionuț și pe Andrei, aproximativ două ore. Cei doi copii sunt filmați la ora 9.20, în timp ce alergau prin parc, singuri, fără ca bunica lor să fie prin preajma lor. Bunica este surprinsă de imagini abia după 2 ore de când copii fuseseră înregistrați de camerele de supraveghere în acea zonă a parcului.

Andrei, fratele mai mare al lui Ionuț, este filmat în jurul orei 11.36, când este adus în Parcul Tei pe intrarea principală, de către un bărbat.

Imaginile o contrazic flagrant pe bunica copiilor, care a declarat presei că doar o fracțiune de secundă i-a scăpat din ochi pe copii. Aurica Anghel se scuză și spune că nu e vina ei pentru că s-a întâmplat asta și că astat tot timpul cu ochii pe copii și că nu știe cum de i-a scăpat din ochi.

“A fost o fracţiune de secundă. N-am fost nici eu vinovată, că sunt ca argintul viu copiii ăştia. Trebuia să mă duc imediat, dar eu tot aşteptam să vină. Mi-a spus «bunica, aici ne jucăm… aici suntem, şi eu mă mutam cu banca… se mutau ei, mă mutam şi eu… În trei locuri m-am mutat, mă mutam din bancă în bancă după ei, după ei, după ei. Nu ştiu cum au dispărut, că eu nu cunoşteam parcul aşa bine”, spune obsesiv femeia, distrusă de durere şi de faptul că nu înţelege cum a fost posibil aşa ceva. Bunica lui Ionuţ crede că toţi câinii maidanezi trebuie să fie omorâţi: “Să-i omoare pe toţi, unul să nu rămână, să-i facă săpun”, a declarat presei Aurica Anghel.

Acum, bunicul lui Ionuț Anghel o acuză pe cuscra lui, Aurica Anghel, de moartea nepotului, întrucât l-a lăsat nesupravegheat mai bine de jumătate de oră.

Va trebui să dea socoteală la poliţie. Copiii au stat 45 de minute nesupravegheaţi. Asta este inconştienţă”, a precizat bunicul lui Ionuţ.

Bărbatul care l-a adus pe Andrei, în Parcul tei, la ora 11.36, pare să fie cheia acestei tragedii, care poate desluși multe din misterele morții lui Ionuț.

Imediat ce intră în parc, bărbatul se îndreaptă cu Andrei de mână, către cel mai apropiat agent de pază pe care îl întreabă de bunica băieţilor. În timp ce bărbatul discută cu paznicii povestint și arătând înspre copil, Andrei, rămâne cu un pas în urma acestuia și chiar se așează lângă un câine care se tolănise pe jos, lângă agentul de pază. Interesant este faptul că copilul nu se teme nicio clipă de câine. După câteva clipe de discuții, agentul de pază și bărbatul se îndreaptă cu Andrei către o bancă și îi predau bunicii, nepotul. Bărbatul pleacă din parc la nici trei minute de când adusese copilul.

El este cel despre care bunica a povestit că a certat-o spunând că a găsit copilul “tocmai la Bamboo” (pe strada Tuzla) și a îndemnat-o ca altădată să aibă grijă de el.

Cel mai probabil, Andrei nu a povestit bărbatului ce pățise fratele lui.  Din declarațiile bătrânei rezultă că nici măcar ea nu a aflat chiar imediat de la Andrei ce s-a întâmplat cu Ionuț, ci abia după ce s-a liniștit, copilul a spus că fratele său a fost ucis de câini.

Urmărind imaginile cu Ionuț care alerga firav și cu pași mărunți prin parc, apare întrebarea, cum de a putut acesta să ajungă atât de departe de parc, tocmai într-o zonă plină de buruieni, copaci, fără ca bunica să îl caute? Și cum de nici măcar paznicii din parc nu au văzut copiii când au fugit din Parcul Tei.

Aceste imagini demonstrează fără tăgadă, că bunica este principala vinovată de moartea lui Ionuț Anghel.